6 دلیل عدم کارآمدی استراتژی بازاریابی دیجیتال و راهکارهایی برای رفع آنها

6 دلیل عدم کارآمدی استراتژی بازاریابی دیجیتال و راهکارهایی برای رفع آنها

راهکارهایی برای بهبود استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال

آیا سرعت آهسته و پائین رشد بیزینس‌تان شمارا به نگرانی انداخته است؟ با توجه به شش موردی که در ادامه عنوان خواهد شد می‌توانید متوجه شوید آیا استراتژی‌های دیجیتال مارکتینگ شما به خوبی عمل می‌کنند. علاوه بر این می‌توانید با کمک گرفتن از اصول بازاریابی اینترنتی و نکات ارائه شده تغییرات لازم را در آنها ایجاد کنید.

 

درآمدزایی را با کسب و کار آنلاین تجربه کنید


بازاریابی را می‌توان نقطه قوت و موتور سوخت رسان برای رشد هر نوع بیزینسی به شمار آورد. بازاریابی‌هایی که به روش درست و مؤثر انجام شوند می‌توانند موجب جریان رشد کسب و کار شوند و مشتری را به سمت خود جلب کنند. در صورتی که رشد بیزینس شما با کندی مواجه شده است احتمالاً شما هم جزء آن دسته از کسب و کارهای کوچکی هستید که تاکنون روی بازاریابی از طریق رسانه‌های اجتماعی سرمایه گذاری نکرده‌اید. ایجاد چنین شرایطی که بیزینس رشد آهسته و کندی را تجربه می‌کند برای تمامی صاحبان کسب و کار موجب ترس و نگرانی خواهد شد. درصورتی که تمایل دارید از موفقیت‌های خودتان در این زمینه اطمینان حاصل کنید، استراتژی‌های مربوط به دیجیتال مارکتینگ را که در ادامه به آنها اشاره می‌شود، مورد توجه قرار دهید. آیا آنها را به درستی رعایت می‌کنید؟ در صورتی که احساس می‌کنید هر کدام از این موارد نتایج ناکارآمدی دارند تلاش در برطرف کردن آنها داشته باشید.

1. آیا برند بیزینس شما برای دیگران جذابیت دارد؟

به طور کلی مشتری تمایل دارد با بیزینس هایی رابطه برقرار کند و مخاطب آنها قرار گیرد که نسبت به آنها علاقه، آشنایی و اعتماد داشته باشد. بنابراین بسیار مهم است که تلاش شما برای ساخت یک برند در حوزه بیزنس مورد علاقه‌تان بر مبنای ساخت جایگاهی شناخته شده و جذاب باشد. بسیاری از افراد هنوز بر این تصور هستند که بازاریابی دیجیتال، تنها بازارایابی در حوزه وبسایت را شامل می‌شود. گرچه در حال حاضر نیز بازاریابی ازطریق وبسایت بسیار مهم به شمار می‌رود و باید به عنوان صاحب یک کسب و کار روش بازاریابی از طریق وبسایت را بدانید اما لازم است از پست‌های وبلاگ و ویدئو نیز برای جلب اعتماد و سرعت رشد برند خود استفاده کنید. بازاریابی دیجیتالی شما را قادر می‌سازد به گوشه گوشه جهان دسترسی داشته باشید و از مزایای بی شمار آن استفاده کنید. هدف از چنین بازاریابی، ارائه اطلاعات مورد نیاز مشتری برای ساخت یک زندگی بهتر و آسانتر است.

2. آیا مخاطبان هدف در دیجیتال مارکتینگ را به درستی انتخاب کرده‌اید؟

در صورتی که بیزینس شما تا به حال رشد کندی داشته است احتمال دارد مشکلی در ارائه خدمات، محصولات یا کمپین‌های بازاریابی شما وجود نداشته باشد. شاید نتوانسته‌اید مخاطبان بیزینس خود را به درستی انتخاب کنید. در صورتی که مخاطبان شما افرادی باشند که نتوانند از عهده هزینه خدمات یا محصولات ارائه شده شما برآیند یا تمایلی برای استفاده از آنها نداشته باشند، کسب و کار شما در جهت درستی قرار نخواهد گرفت و سودی برای شما نخواهد داشت. به منظور افزایش بازگشت سرمایه باید اطمینان حاصل کنید از اهرم‌های فروش مناسب برای هدف قرار دادن مخاطب، ارائه محتواهای مناسب (مارکتینگ محتوا) و آموزش اعضاء تیم خود، استفاده کرده باشید.

3. آیا به مشتری فرصت کافی برای تصمیم گیری داده‌اید؟

بسیاری از مشتریان تمایل دارند زمان مناسبی را صرف تصمیم نهایی برای خرید داشته باشند. هرچه سرمایه گذاری آنها بزرگ‌تر و قابل توجه تر باشد، به زمان بیشتری برای تصمیم گیری نیاز خواهند داشت. سهم عمده‌ای از ترافیک ایجاد شده به واسطه بازدید از صفحه‌های رسانه اجتماعی یا وبسایت شما، افرادی را شامل می‌شود که در حال تحقیق، بررسی و تصمیم گیری برای خرید هستند اما هنوز در عمل هیچ کاری انجام نمی‌دهند. برای مشتریان بالقوه‌ای که از سایت شما بازدید می‌کنند فرصت کافی برای تصمیم گیری را لحاظ کنید.

 

کارآمدی استراتژی بازاریابی دیجیتال

 

4. آیا انتظار نتایج زودهنگام برای کسب و کارتان دارید؟

ثبات و مداومت لازمه بازاریابی‌های مؤثر و کارآمد است. نمی‌توان در یک بازه کوتاه و به سرعت، انتظار جلب مشتری را داشت بلکه درمورد بازاریابی باید صبر داشته باشید تا بتوانید نتایج خوبی را شاهد باشید. در صورتی که می‌خواهید بازار هدفی که برای خود تعیین کرده‌اید به درستی به سمت شما هدایت شوند باید همواره توجه اصلی‌تان را روی بازار هدف قرار دهید. در این راستا می‌توانید از طریق روش و کانال‌های متعدد و چندگانه به سراغ آنها بروید. به طور مثال، ایمیل، پلتفرم رسانه‌های اجتماعی، وبسایت شخصی خودتان، ارسال پیام مستقیم و سایر مواردی که ابزارهای دیجیتال مارکتینگ به شمار می‌روند، می‌توانند به شما در این زمینه کمک کنند. هر چه راه‌های ارتباطی شما با مخاطب بیشتر باشد، می‌توانید نتایج بهتر و بیشتری را شاهد باشید.

5. آیا هدفتان از بازاریابی دیجیتال را فراموش کرده‌اید؟

هرگز نباید هدف از دیجیتال مارکتینگ را فراموش کنید. در حقیقت، همواره هدف شما باید مشتری باشد. تمام جوانب استراتژی‌هایی که در بیزینس به کار می‌برید از وبسایت و تولید محتوایی که در آن ارائه می‌دهید تا راه‌های ارسال محصول برای مشتری همه باید مستقیماً به مخاطب شما معطوف شود. هدفتان را باید بر این مبنا قرار دهید که کلیه موارد تا حد امکان برای مشتری تسهیل شود تا بتواند به راحتی درک درستی از محصول، برند و پیام ارسالی از جانب شما داشته باشد و آنها را بپذیرد. محتوایی که ارائه می‌دهید باید به سادگی برای مشتری‌های جدید و مشتری‌های ثابت شما قابل فهم و درک باشد. آنچه اهمیت دارد این است که بازاریابان دیجیتال از مهارت‌های نوشتاری برخوردار و کاملاً مسلط به روش‌های تولید محتوا باشند. دیجیتال مارکتینگ در صورتی می‌تواند مفید و مؤثر واقع شود که در تولید محتوای ارائه شده تمام استراتژی‌های محتوایی رعایت شده باشد.

6. آیا تصور شما نسبت به رسانه‌های اجتماعی برون مرزی به درستی شکل گرفته است؟

بسیاری از بیزینس ها بر این تصور هستند که منتشر کردن پست در رسانه اجتماعی برای یک پلتفرم تجاری کاملاً شبیه انتشار پست در صفحه شخصی است. مطمئناً این طور نیست و نباید به صورت غیر حرفه‌ای این کار را انجام دهید. در پست‌هایی که انتشار می‌دهید باید از کلمات و عبارات به گونه‌ای استفاده کنید تا به درستی انعکاس دهنده برند شما باشند. همچنین لازم است کیفیت عکس، گرافیک و ویدئوهایی که نشر می‌دهید نیز در سطح بالا باشند. این قوانین در تمام انواع بازاریابی‌های دیجیتال ورسانه های اجتماعی مشابه است و هیچ استثنایی را شامل نمی‌شود. برای آغاز کار باید با یک محتوای خوب و مناسب شروع کنید، سپس به طور مرتب آنها را بررسی کنید تا متوجه شوید چه مواردی نتایج خوب به همراه داشته‌اند و چه اشکالاتی باید رفع شوند تا عملکرد بهتری را شاهد باشید.
در صورتی که کمپین‌های بازاریابی که ایجاد کرده‌اید مطابق با خواسته شما پیش نمی‌روند، بیزینس شما در نقطه‌ای حساس و آسیب پذیر قرار گرفته است. اما جای نگرانی وجود ندارد و می‌توانید با ایجاد تغییراتی، بیزینس خود را از این مهلکه نجات دهید.

 

با 5 کلیک ساده سایت خود را طراحی نمایید


- اطمینان حاصل کنید که به درستی پیام خود را به مخاطب و مشتری ارسال کرده‌اید.
- برندی را بسازید که نمایانگر جایگاه تخصصی شما در این حوزه باشد.
- بازار هدف را به درستی انتخاب کنید.
- هرگز ارتباط با مخاطب را قطع نکنید.
به اصول مارکتینگ و نکات مرتبط با آن توجه داشته باشید، در بیزینس خود از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ به درستی استفاده نمایید. در این صورت می‌توانید استراتژی‌های بازاریابی را بهینه سازی کنید و شاهد نتایج موفق آن در بیزینس‌تان باشید.