افزایش ترافیک سایت با تولید محتوای تصویری

افزایش ترافیک سایت با تولید محتوای تصویری

چگونه ترافیک سایت را افزایش دهیم

آیا می دانید که می‌توانید از محتوای تصویری برای افزایش مشارکت مخاطبان و بالا بردن ترافیک وب‌سایت استفاده کنید؟ در این مقاله قصد داریم شما را بیشتر با این موضوع آشنا کنیم. خودتان را جای کاربر سایت قرار دهید. وقتی مقاله‌ای را می‌خوانید که در آن هیچ عکس یا نموداری به کار نرفته باشد، چه حسی خواهید داشت؟  مطمئناً احساس دلزدگی و خستگی خواهید کرد. مقاله سایت شما اگر کیفیت بسیار بالایی هم داشته باشد و نویسنده معروفی هم آن را نوشته باشد، ولی در آن محتوای تصویری درستی به کار نرفته باشد، برای خواننده یکنواخت و غیر جذاب خواهد بود. محتوای تصویری، مخاطب شما را جذب خود می‌کند و در عین حال، درک آن را برایش آسان‌تر خواهد کرد. آیا می‌دانستید که بر اساس قوانین Brain، مغز انسان، توانایی غیر قابل باوری در به خاطر آوردن تصاویر دارد؟ وقتی محتوایی متنی را می‌خوانیم، سه روز بعد، تنها 10 درصد آن را به خاطر خواهیم داشت، اما اگر محتوا، حاوی عناصر بصری مثل عکس و نمودار باشد، 65 درصد آن را به خاطر خواهیم آورد. بر اساس اعلام موسسه Content Marketing، محتواهای متنی که حاوی تصویر باشد، 94 درصد بیشتر از محتوای بدون تصویر در جذب مخاطب موفق خواهد  بود. این مساله در هر زمینه‌ای صادق است.

 

سایت خود را به سادگی طراحی نمایید

 

محتوای تصویری چند نوع است؟

وقتی صحبت از محتوای تصویری می‌شود، بیشتر، تصاویر ثابت به ذهن ما می‌آیند. با این حال، محتوای تصویری، بسیار متنوع است و به کمک آن می‌توانید محتوای خود را جذاب‌تر کرده و ترافیک وب سایت خود را افزایش دهید. در این جا به برخی از انواع محتوای تصویری اشاره می‌کنیم:

  • اینفوگرافیک‌ها
  • تصاویر و عکس‌ها
  • کال‌تو‌اکشن‌ها «CTAs»
  • فایل‌های ویدئویی
  • گزارش نموداری داده‌ها و آمار
  • تصاویر حاوی نقل قول‌های الهام بخش یا سرگرم کننده
  • اسکرین‌شات‌هایی که برای اثبات یک موضوع استفاده می‌شوند
  • آموزش تصویری انجام یک کار
  • تصاویر گرافیکی
  • معماهای تصویری

استفاده از تصاویر، به شما کمک می‌کند منظور و احساساتی که در پس یک جمله، برند، محصول یا خدمات وجود دارد را به درستی منتقل کنید.

 

افزایش ترافک سایت با تولید محتوای تصویری

 

چطور محتوای تصویری و برندینگ را به هم ربط دهیم؟

محتوای تصویری، باعث می‌شود دیگران از برند شما انتظاراتی داشته باشند. به همین خاطر، اولین گام در راه اندازی هر کمپین محتوای تصویری، این است که برند خود را در نظر دیگران قوی نشان دهید. در این رابطه رنگ‌ها تأثیر زیادی دارند. مثلاً اگر محتوای خود را با رنگ‌های ملایم و پاستلی نشان دهید، برند شما یاد آور تن‌های آرام و نوستالژیک خواهد بود. برعکس، اگر در محتوای تصویری شما، رنگ‌های تند به کار رفته باشد، برند شما یادآور تن‌های مدرن‌تر است. به کار گیری استراتژی قوی و یکپارچه برای تولید محتوای تصویری، باعث می‌شود که مخاطبان، برند شما را سریع‌تر به خاطر آورند. بهترین راه برای ایجاد ارتباط میان محتوای تصویری با برند، این است که لوگوی منحصر به فردی برای برند خود تهیه کنید و همیشه از فونت و گرافیک هماهنگ استفاده کنید. یکپارچگی، رمز دست یابی به یک برند موفق بوده و بیانگر اعتماد به نفس و شفافیت دیدگاه شما است. نتیجه تحقیقی که توسط آکادمی علمی آکسفورد انجام شد و در مجله عملی «Cerebral Cortex» به چاپ رسید، ثابت کرد که مصرف کنندگان تحت تأثیر احساسات خود دست به خرید می‌زنند. به همین خاطر برندی که استراتژی یکپارچه‌ای برای تولید محتوای تصویری استفاده می‌کند، می‌تواند اعتماد مخاطبان را به خود جلب کند. همین موضوع به افزایش فروش منتهی خواهد شد. برای این که محتوای تصویری اصل و دست اول خود را پیش از انتشار بهینه کنید، لازم است به موارد زیر توجه داشته باشید:

  • لوگوی خود را حتماً در آن درج کنید.
  • از فونت و گرافیک هماهنگ استفاده کنید.
  • از تن صدای یکسانی استفاده کنید
  • فاصله گذاری‌ها را بررسی کنید. از لحاظ بصری، حتی فاصله گذاری هم جزئی از برند شما محسوب خواهد شد.
  • در صورت امکان از یک الگوی ست استفاده کنید.

پس از این که برندینگ خود را تعریف و استراتژی خود را مشخص کردید، نوبت عملی کردن آن است.

 

افزایش ترافک سایت با تولید محتوای تصویری

 

1- از تصاویر در شبکه‌های اجتماعی خود استفاده کنید

یکی از راه‌های افزایش ترافیک سایت، استفاده از شبکه‌های پرطرفدار اجتماعی برای معرفی محصول است. در این صورت برای جذاب‌تر کردن پست‌های خود باید از تصاویر هم استفاده کنید. به این منظور  ویدئو، عکس، نمودار و سایر اشکال تصویری را در پست‌های خود بگنجانید. یکی از روش¬هایی که می‌توانید برای راه اندازی کمپین‌های تصویری در رسانه‌های اجتماعی استفاده کنید، این است که به صورت ماهانه برنامه ریزی کنید. یعنی از قبل تصمیم بگیرید که چه وقت عکس، نمودار، ویدئو و غیره را استفاده کنید. مثلاً می‌توانید دوشنبه‌ها را برای قرار دادن ویدئو در نظر بگیرید، سه شنبه‌ها را برای سخنان الهام بخش و چهارشنبه‌ها را برای معماهای تصویری و غیره. با این روش، متوجه می‌شوید که در کدام روزها، نرخ مشارکت مشتریان بیشتر خواهد بود. وقتی پی ببرید کدام محتوای تصویری بازخورد بیشتری برای موضوع کسب و کار شما دارد، راحت‌تر می‌توانید محتوا و پروفایل رسانه‌های اجتماعی خود را بهینه کنید. شاید اولین موضوعی که در مورد ابزارهای تصویری به ذهن خطور می‌کند، سرگرمی باشد. با این حال، بر اساس یافته‌های «Think with Google»، کسانی که سعی در حل یک مشکل داشته باشند، ابتدا به منبع ویدئویی مراجعه خواهند کرد.

2- از تأیید اجتماعی در محتوای تصویری خود استفاده کنید

تأیید اجتماعی یا social proof، روشی بسیار معروف و کمی شبیه بلاک چین محتوا است. همانطور که در فناوری، بلاک چین به واسطه تمرکز زدایی اطلاعات، شبکه‌ای ایمن را ایجاد می‌کند، تأیید اجتماعی هم مکانیسم قابل اعتمادی است که به وسیله آن می‌توان به فیدبک یا بازخوردهای دریافتی از مشتریان اعتماد کرد. از نظر اقتصادی کسب تأیید اجتماعی آن هم به شکل غیر واقعی و مصنوعی، کار قابل اطمینانی نیست. به این خاطر که مشتریان متوجه می‌شوند. آن‌ها اصولاً به دنبال خرید محصولی هستند که از تأیید اجتماعی قوی و واقعی برخوردار باشد. حال ببینیم محتوای تأیید اجتماعی شامل چه مواردی است. در این رابطه می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • نظرات خریداران قبلی درباره محصول
  • تصویر کاربران در کنار محصول
  • تصویر افراد مشهور هنگام استفاده از محصول
  • تأیید اینفلوئنسرها یا افراد تاثیرگذار

اگر شرکت شما قصد جلب مشارکت مصرف کنندگان، افراد مشهور و اینفلوئنسرها در ارسال محتوای ویدئویی را دارد، نباید در این کار تعلل بورزد. شما در شرکت خود می‌توانید سناریوهای مختلفی را برای استفاده از تأیید اجتماعی مصرف کنندگان اجرا کنید. از جمله:

  • مسابقه‌ای برگزار کنید و به زیباترین عکسی که مشتری در کنار محصول گرفته است جایزه بدهید.
  • رقابتی ترتیب دهید که خریداران، رو به روی نقاط دیدنی معروف با محصول عکس بگیرند و آن را برای شما ارسال کنند.
  • خلاقانه‌ترین عکس گرفته شده از محصول را انتخاب و به آن جایزه بدهید.

با این کار، محتوای تصویری رایگان و قابل اطمینانی برای برند شما تولید خواهد شد. بر اساس اعلام «Practical Ecommerce»، اگر قرار باشد تنها یک فاکتور را برای افزایش ترافیک و فروش آنلاین نام ببریم، باید به محتوای تأیید اجتماعی اشاره کنیم. یعنی همان محتوایی که دیگران در مورد محصول شما تهیه کرده‌اند و طی آن به نقاط مثبت آن اشاره کرده‌اند.

 

افزایش ترافک سایت با تولید محتوای تصویری

 

3- تمرکز خود را بر محتوای ویدئویی قرار دهید

ویدئو را می‌توان به جرات، موثرترین عنصر کمپین‌های محتوای ویدئویی به حساب آورد. بر اساس اعلام شرکت Oberlo، 88 درصد از بازاریاب‌های ویدئویی اعلام کرده‌اند که از نرخ بازگشت سرمایه‌ای که صرف شبکه‌های اجتماعی خود کرده‌اند، رضایت داشته‌اند. این عدد را نمی‌توان نادیده گرفت. در محتوای تصویری، می‌توانید موارد زیر را درج کنید:

  • ویدئوهای معرفی برند
  • ویدئوهای پشت صحنه
  • تستیمونیال ها یا معرفی نامه‌های مشتریان
  • ویدئوی معرفی محصول
  • ویدئوهایی که آموزشی هستند و روش انجام کاری را به مخاطب یاد می‌دهند.
  • مصاحبه‌ با کسانی که از محصول استفاده کرده¬اند.
  • ویدئوهای سرگرم کننده

نتایج خود را ارزیابی بهینه و تکرار کنید

معیارهای مختلفی برای ارزیابی عملکرد شما در زمینه بازاریابی دیجیتالی وجود دارد که با در نظر گرفتن آن‌ها می‌توانید کمپین‌های خود را بهینه کنید.در محتوای تصویری، شما معمولاً به نرخ درگیری و جذب کاربران توجه می‌کنید. به این صورت می‌توانید به نحوه پاسخ دهی آنها پی ببرید. در میان این معیارها، دانستن هزینه جذب مشتری یا به اختصار COA برای همه کمپین‌های بازاریابی، حیاتی است. COA را می‌توان هزینه‌ای تعریف کرد که شرکت شما برای جذب یک مشتری می‌پردازد. در صورتی که مشتری شما برای جلب مشتری 10 دلار پرداخته باشد، قطعاً باید محصول خود را بیشتر از 10 دلار بفروشید. کمپین‌های مختلف، هزینه‌های متفاوتی را برای جذب مشتری به همراه خواهند داشت. هرچه این هزینه کمتر باشد، سودآوری شرکت شما بیشتر خواهد بود.

 

درآمدزایی با سایت کسب و کار آنلاین

 

استراتژی تولید محتوای تصویری خود را از همین سال 2020 تهیه کرده و مشخص کنید که کدام محتوا به برند شما ارتباط بیشتری دارد. سعی نکنید همه روش‌ها را همزمان به کار بگیرید، به این خاطر که مخاطب شما سردرگم می‌شود و منابع شما در بخش‌های مختلف صرف خواهد شد. در نتیجه دیگر نمی‌توانید به راحتی نتیجه کار خود را ارزیابی کنید.