تاثیر تایتل در رتبه سایت در گوگل

تاثیر تایتل در رتبه سایت در گوگل

نقش عنوان صفحه در رتبه بندی گوگل

تگ عنوان صفحه (یا HTML Title Element) مهمترین عنصر در رتبه‌بندی صفحه محسوب می‌شود. کلیدواژه ها در عناوین صفحه می توانند به شما کمک کنند تا در صفحات نتایج جستجوی گوگل رتبه بالاتری کسب کنید. جان موئلر می‌گوید: "ما از عنوان صفحه برای رتبه بندی استفاده می کنیم اما عنوان مهمترین بخش صفحه نیست. بنابراین، نباید آن را از کلیدواژه ها پر کرد به این امید که به رتبه بالای گوگل منجر شود. به طور کلی، ما گذاشتن چندین کلمه کلیدی در تگ عنوان را تأیید نمی کنیم چون این هم یکی از مواردی است که به تجربه کاربری بد منجر می شود. اگر کاربر به دنبال این است که بفهمد یک صفحه درباره چه موضوعی است و به جای اطلاعات مفید، تنها مجموعه ای بی معنی از کلیدواژه ها را مشاهده کند، به او کمکی نخواهد کرد. یک تگ عنوان خوب در گوگل به چند عامل بستگی دارد که ما در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم:

 

با کسب و کار آنلاین صاحب وبسایت شوید

 

  • اگر عنوان صفحه رابطه قوی با مطالب صفحه داشته باشد، قابلیت استفاده، عملکرد در موتور جستجو و رتبه تجربه کاربری آن صفحه افزایش می یابد و گوگل هم در رتبه بندی خود به این عوامل توجه می کند. به احتمال زیاد این صفحه در نوار عنوان پنجره مرورگر وب، بوک‌مارکها و درلینکهای قابل کلیک snippet درگوگل، بینگ و دیگر موتورهای جستجو به نمایش در می آید. عنوان یک صفحه مانند تاج برای آن عمل می کند و عبارت کلیدی باید حداقل یک بار در آن به کار رفته باشد.
  • بیشتر موتورهای جستجوی جدید به طور سنتی اهمیت زیادی برای کلمات درون عنصر HTML قائل هستند. یک عنوان صفحه خوب متشکل از عبارات کلیدی با ارزش و با حجم سرچ بالا است.
  • در مورد تعداد حروف در عنوان هیچ میزان مشخص و بهینه‌ای وجود ندارد. نمی توان تضمین کرد که حداکثر تا چه تعداد حرف در نوار جستجوی گوگل به نمایش در می‌آید و این مقدار در کامپیوترهای دسکتاپ و موبایل فرق دارد.
  • اگر می خواهید مطمئن شوید که کل عنوان شما در نوار جستجو در کامپیوتر دسکتاپ ظاهر می شود، بهتر است که عنوانی انتخاب کنید که بین 55 تا 65 حرف داشته باشد اما به یاد داشته باشید که این بدان معنا نیست که تعداد حروف عنوان شما حتماً باید در این محدوده قرار گیرد. همچنین به نظر می رسد که این میزان توسط گوگل تغییر کند بنابراین در این مورد نیاز به نگرانی خاصی نیست.
  • هدف عمده و اصلی گوگل خلق یک تجربه کاربری مثبت و رسیدن به رضایت بازدیدکننده است. بنابراین به یاد داشته باشید که مطالعات انجام شده نشان می دهد عنوان مطلب باید طولی بین هفت یا هشت کلمه و کمتر از 65 حرف داشته باشد. همچنین عناوین طولانی در لیست های بوکمارک قابل خواندن سریع نیستند و در بسیاری از مرورگرها به درستی نمایش داده نمی شوند.
  • احتمالاً گوگل هزاران حرف را در عناوین ایندکس می‌کند اما کسی نمی‌داند گوگل برای رتبه بندی و به منظور تعیین ارتباط متن و عنوان، تا چه تعداد کلمه و حرف را به عنوان تگ عنوان در نظر می گیرد.
  • شما می‌توانید حداکثر 12 کلمه را به عنوان بخشی از عنوان صفحه داشته باشید و باید کلیدواژه های اصلی را در 8 کلمه اول بگنجانید. بقیه قسمتهای عنوان صفحه، به منزله متن معمولی در صفحه به شمار می روند.

 

تاثیر تایتل در رتبه سایت در گوگل

 

  • عنوان HTML انتخابی برای صفحه، ممکن است همانی نباشد که گوگل برای نمایش در snippet جستجو انتخاب کرده است. عنوان و توضیح اسنیپت جستجو به نوع جستجو و وسیله ای که جستجو از آن صورت می گیرد بستگی زیادی دارد. گوگل اغلب عنوانی را انتخاب می کند که فکر می کند برای اسنیپت جستجوی شما مناسب تر است و برای این کار می تواند از اطلاعات درون سایت شما یا لینکهای آن استفاده کند و یک عنوان کاملاً متفاوت برای اسنیپت انتخاب نماید.
  • در هنگام بهینه سازی عنوان، باید به دنبال این باشید که تا حد امکان برای واژه های زیادی رتبه بگیرید بدون اینکه عنوان خود را از کلیدواژه پر کنید. معمولاً بهترین کار این است که برای یک عبارت خاص بهینه سازی کنید و یک عبارت long tail را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که داشتن عناوین بیش از اندازه و متن کوتاه باعث می شود که صفحه شما به منزله یک صفحه doorway در نظر گرفته شود. در حال حاضر، داشتن یک عنوان طولانی کمکی به بهبود وضعیت متن ضعیف نمی کند. اهمیتی که گوگل به محتوای با کیفیت می دهد بیشتر از آن است که اجازه دهد یک عنوان خوب و طولانی، ضعفهای یک متن بی کیفیت را بپوشاند.
  • بهترین تگ عنوان برای یک صفحه منحصربفرد است و در دیگر صفحات سایت تکرار نمی شود. به ویژه در سایتهای بزرگ باید دقت داشته باشید که این عناوین تکراری نباشند. در این صورت این عناوین نشانه کنترل ضعیف ایندکس‌سازی و حاکی از صفحه doorway هستند.
  • بهترین کار این است که عبارات کلیدی را در همان ابتدای عنوان به کار ببرید. اما اگر این کار امکان پذیر نبود می توانید در وسط یا انتهای عنوان هم به کار ببرید. نکته اصلی این است که کلیدواژه جایی در عنوان وجود داشته باشد.
  • زمانی که سئو از برندینگ مهم تر باشد، نام شرکت در پایان تگ می آید. البته برای این کار نسخه ثابتی وجود ندارد. مثلاً اگر برند خیلی معروف باشد، کار مناسبی نیست که نام برند را در ابتدای عنوان بیاورید. اما مشاهده شده است که گاهی گوگل این ترتیب را عوض می کند و در عنوان لینک اسنیپت، نام برند را اول می آورد.
  • شما باید به یاد داشته باشید که این عناوین را هم برای موتورهای جستجو و هم برای کاربران انسانی می نویسید. پس این موضوع را در نظر داشته باشید.
  • به یاد داشته باشید که گوگل به طور منظم قوانین خود را عوض می‌کند. پس عنوان صفحه هم از این قاعده مستثنی نیست. بنابراین خیلی در این مورد وسواس به خرج ندهید. بهترین کار این است که طبیعی عمل کنید و به احتمال زیاد، با تکامل موتورها، عنوان شما بهتر هم می شود. بهتر است که برای عبارات کلیدی بهینه سازی کنید و نه کلمه های کلیدی.
  • اگر عنوان صفحه شما به انگلیسی است سعی کنید ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک را داشته باشید و نه اینکه تمام حروف را به بزرگ یا کوچک بنویسید.
  • هرچه اعتبار دامنه، قدرت و ارتباط موضوعی سایت شما در گوگل بیشتر باشد، کسب رتبه برای صفحات جدید شما راحتتر است. بنابراین به یاد داشته باشید که عنوان صفحه بخش کوچکی از کار است. رتبه سایت شما درگوگل بیشتر تحت تاثیر عوامل خارج سایت است تا داخل سایت.
  • رضایت کلیکی (هرچه که باشد) عاملی است که گوگل درهنگام رتبه بندی سایتها در نظر می گیرد بنابراین در هنگام بهینه سازی سایت به این مورد دقت کنید که کاربر از کلیک کردن روی لینک شما به رضایت برسد.

 

با سایت ساز ما در زمان و هزینه صرفه جویی کنید

 

  • سعی نکنید تعداد زیادی کلیدواژه را در عنوان خود به کار ببرید. گوگل به این موضوع حساس است.
  • گوگل بهترین عنوان را برای اسنیپت شما انتخاب می کند و این اطلاعات را از منابع مختلفی دریافت می کند نه تنها از عنوان صفحه در سایت شما. گاهی اوقات اگر گوگل به نام برند اعتماد داشته باشد، آن را جایگزین عنوان می کند (اغلب در ابتدای عنوان می آورد و با یک نقطه ویرگول آن را جدا می کند. گاهی هم در آخر عنوان اسنیپت می آورد و آدرس دامنه را ذکر می کند)
  • از تکرار در عنوان و استفاده از کلیدواژه های تکراری بپرهیزید.
  • در صورت امکان، میتوانید نام سال را در عنوان خود بیاورید. این کار در سرچ‌های آخر سال به شما کمک می‌کند. البته باید هر سال این استراتژی را به روز کنید و گرنه مطالبتان قدیمی می شوند.

در پایان، نوشتن عنوان برای صفحه موقعیتی است که از طریق آن به گوگل نشان می دهید که سایت با کیفیتی هستید و نه اسپم. مهمترین مواردی که باید در این زمینه در نظر داشته باشید این است که تا آنجا که ممکن است عنوان طبیعی انتخاب کنید و قوانینی که در بهینه سازی اهمیت دارند را رعایت کنید.