آشنایی با کسب و کار آنلاین

آشنایی با کسب و کار آنلاین

با پیشرفت سریع علم و تکنولوژی در دنیای کنونی شاهد اتفاقات عجیب و خارق العاده هستیم. آیا تصور می‌کردید که روزی در هر مکانی که تصمیم گرفتید می‌توان تاکسی گرفت! شاید مطرح نمودن این صحبت در زمان‌های گذشته خنده‌دار و به دور از باور بود. ولی در حال حاضر شاهد اینگونه اتفاقات هستیم. در دنیای بی پایان اینترنت همه چیز ممکن است اتفاق بیفتد. در فضای مجازی ما شاهد مشاغلی هستیم با عنوان کسب و کار آنلاین و یا کسب و کار اینترنتی و یا کارآفرین اینترنتی. افرادی که به صورت سنتی مشغول به کسب درآمد و امرار معاش برای خانواده‌شان هستند با واژه کسب و کار آنلاین، کاملاً بیگانه‌اند. البته اینگونه افراد کاملاً بی‌تقصیر هستند. بطور کلی انسان در مورد هر حوزه‌ای که اطلاعات ندارد، با آن حوزه غریب و بیگانه می‌باشد.

 

باچند کلیک ساده کسب و کار اینترنتی خود را آغاز کنید

 

در بالا به کسب و کار آنلاین و کسب و کار اینترنتی اشاره گردید. آیا در خصوص این مفاهیم اطلاعات دارید! در اینجا قصد داریم در این خصوص بیشتر صحبت نماییم. در تعریف کسب و کار اینترنتی همانطور که از نام آن مشخص است در مورد شغلی صحبت می‌نماییم که به اینترنت بسیار زیاد مربوط می‌باشد. با ما همراه باشید تا در خصوص کسب و کار اینترنتی و یا کسب و کار آنلاین‌، اطلاعات جدیدی در اختیار شما قرار دهیم.

تعریف کسب و کار اینترنتی

اگر شما در فضای مجازی به کسب درآمد مشغول هستید می‌توان گفت که شما صاحب یک کسب و کار اینترنتی و یا کسب و کار آنلاین هستید.

کسب و کار آنلاین چیست

هنگامیکه کاربران فضای مجازی در محیطی اقدام به خرید و فروش می‌نمایند می‌گوئیم کسب و کار به شکل آنلاین در حال اجراست. در کسب و کار آنلاین فروشنده و خریدار یکدیگر را ملاقات ننموده، بلکه از طریق فضای مجازی بر سر راه یکدیگر قرار گرفته اند. و خریدار با خدمات فروشنده یا کارآفرین اینترنتی آشنا شده است و بسیار زیاد هم در این حالت خرید اتفاق می‌افتد.

کارآفرین اینترنتی

به هنگام ورود به یک رستوران، با تعدادی پرسنل و مدیر آن مجموعه روبرو می‌شویم. مدیر آن رستوران کلیه وظایف مربوط به اداره نمودن آن محل را بر عهده دارد. در فضای مجازی نیز مدیر به شکل کارآفرین اینترنتی تعریف می‌گردد. کارآفرین اینترنتی با تولید نمودن محصول و یا با ارائه نمودن خدماتی در فضای مجازی، بستری را برای افراد نیازمند به آن محصول و یا خدمت، فراهم می‌نماید. وظایف کارآفرین اینترنتی بسیار مهم، حیاتی و حساس می‌باشد. چرا که می‌بایستی به تمامی نیازها و دغدغه‌های مصرف کننده پاسخ کامل دهد. در کسب و کار آنلاین و یا کسب و کار اینترنتی، کارآفرین اینترنتی و مصرف کننده بطور مستقیم با یکدیگر در ارتباط نیستند.

انواع کسب و کارآنلاین و یا کسب و کار اینترنتی

  1. صاحبنظران و متخصصان
  2. صاحبان ایده
  3. صاحبان کسب و کارهای سنتی و محصولات فیزیکی
  4. صاحبان مشاغل خدماتی
  5. صاحبان مشاغل تولید محتوای آموزشی و محصولات دیجیتال

مزایای کسب و کار اینترنتی

  1. مدیر خود هستید و زمان تحت کنترل شماست
  2. صاحب شغلی بسیار انعطاف پذیر هستید
  3. با سرمایه بسیار کم راه اندازی می‌گردد
  4. به صورت شبانه روزی در حال کسب درآمد هستید
  5. پتانسیل کسب درآمدهای بسیار زیاد وجود دارد
  6. کسب شهرت و آوازه بطور بسیار سریع

معایب کسب و کار اینترنتی

  1. باید در طی نمودن این مسیر صبوری نمایید
  2. باید ذهنی خلاق و ایده‌پرداز داشته باشید
  3. به رقبای خود بسیار توجه نمایید
  4. اصل رقابتی در کسب و کار آنلاین خود ایجاد نمایید
  5. از مشتریان خود بی‌خبر نباشید

 

سرمایه اولیه برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی

در کسب و کارهای سنتی ناچاراً باید هزینه‌های زیادی را متحمل گردید. تصور نمایید برای تاسیس یک سوپر مارکت نیاز به اجاره و یا خرید مغازه، خرید لوازم مورد نیاز در سوپر مارکت، خرید موارد خوراکی، استخدام فروشنده و هزینه‌های جانبی دیگر از قبیل: آب، برق، گاز و غیره می‌باشد. بعد از گذراندن و تهیه موارد فوق چنانچه محل مورد نظر به درستی انتخاب شده باشد و رقیب قوی‌تر از شما در آن محل وجود نداشته باشد ممکن است شما موفق شوید.

البته این موفقیت تضمین شده نیست. و مشروط به خیلی از موارد دیگر می‌باشد. در کسب و کار آنلاین و یا کسب و کار اینترنتی خیلی از این موارد حذف می‌گردد. کسب و کارهای آنلاین و یا کسب و کارهای اینترنتی در هر مکانی قابل اجرا می‌باشند. در کسب و کار آنلاین، کارآفرین اینترنتی به تنهایی نیز می‌تواند کسب و کار اینترنتی خودش را آغاز نماید. کسب و کارهای آنلاین ریسک کمتری نسبت به کسب و کارهای سنتی دارند.

آشنایی با کسب و کار آنلاین

برتری کسب و کار آنلاین

در کسب و کارهای سنتی فروشنده به ناچار می‌بایستی طی ساعاتی خاص و به تعدادی خاص اجناس و یا خدمات خودش را ارائه دهد. بطور مثال شب‌ها می‌بایستی محل کسب و کار خودش را تعطیل نماید. لیکن با توجه به این موضوع در کسب و کار آنلاین و یا کسب و کار اینترنتی اینگونه نیست. کاربران فضای مجازی در هر ساعت از شبانه روز و از هر مکانی می‌توانند به عنوان خریدار در سایت شما حضور پیدا نمایند. هیچ مانعی برای آنان وجود نخواهد داشت.

 

پیشرفت سریع در کسب و کار آنلاین

در کسب و کارهای سنتی افراد دارای سرعت رشد و پیشرفت مشخصی هستند‌. لیکن در کسب و کارهای آنلاین و یا کسب و کارهای اینترنتی این سرعت رشد و پیشرفت غیرقابل کنترل می‌باشد. سایت‌های آنلاینی وجود دارند که در زمان کوتاهی‌، درآمدهای میلیونی کسب می‌نمایند.

 

اولین قدم کسب و کار اینترنتی

مسلماً اگر مصر هستید به راه اندازی کسب و کار اینترنتی خودتان، سوال از کجا شروع کنم مدام در ذهن شما شکل می‌گیرد. در خصوص استارت کسب و کار آنلاین می‌بایستی به علایق شخصی خودتان، مهارت‌ها و تخصص خودتان رجوع نمایید. چرا که این عناوین حرف اول را در این مسیر پر و پیچ خم می‌زنند. پس کسب و کار اینترنتی و یا کسب و کار آنلاین خودتان را بر همین اساس پایه ریزی نمایید.

 

 

کسب و کار آنلاین باعث شد...

اینترنت ظهور نمود و تحولی بسیار ژرف در دنیا به وجود آورد. این تحول به انسان‌ها کمک‌های بسیاری نمود. سرعت در تمامی کارها بسیار زیاد گردید. مشاغل جدیدی شکل گرفت. مردمان بسیار راحت مایحتاج‌های روزانه خودشان را تامین می‌نمایند.

حال سوال این است، دنیای مجازی می‌تواند خوب و مفید نباشد؟!

مسلماً جواب منفی است. کسب و کار آنلاین و یا کسب و کار اینترنتی می‌تواند با مزیت‌های بسیار زیادی که دارد بسیار مفید واقع گردد. در کسب و کار آنلاین محدودیت‌های کسب و کارهای سنتی وجود ندارد و کارآفرین اینترنتی می‌تواند بسیار راحت به فعالیت مجازی خود ادامه دهد. این فعالیت بسیار مناسب برای کاربران میباشد.

نیاز به سایت جهت راه‌ اندازی کسب و کار اینترنتی

با دقت به مطالب بالا، می‌توانیم درک بالایی از مفاهیم زیر بدست آوریم:

  1. کسب و کار آنلاین
  2. کسب و کار اینترنتی
  3. کارآفرین اینترنتی
  4. انواع کسب و کار اینترنتی
  5. مزایای کسب و کار اینترنتی
  6. معایب کسب و کار اینترنتی
  7. تعریف کسب و کار اینترنتی

 

حال در ادامه پس از اینکه در خصوص کسب و کار آنلاین اطلاعات تخصصی خودمان را افزایش دادیم، می‌توانیم پا در عرصه فعالیت‌های آنلاین بگذاریم. در این راستا مسلماً نیاز به یک وبسایت می‌باشد. برای آشنایی بیشتر با مفهوم سایت می‌توانید به سایر مقالات ما مراجعه نمایید. کارآفرین اینترنتی برای راه اندازی کسب و کار آنلاین خود باید در ابتدا یک سایت تهیه نماید.

در انتخاب سایت سوالات و ابهامات بسیار زیادی برای کارآفرین اینترنتی وجود دارد. انتخاب کاری است دشوار! سایت‌ها و سایت سازهای بسیار زیادی در فضای مجازی وجود دارد. انتخاب یکی از آنها نیاز به دانش می‌باشد. باید در خصوص امکانات و ویژگی‌های آنها تحقیق نمود. کارآفرین اینترنتی باید سایتی را انتخاب نماید که از هر لحاظ مناسب، استاندارد و ایده آل باشد. سرویس حرفه‌ای و منحصر بفرد کسب و کار آنلاین با سیستم مدیریت کاملاً فارسی و با CMS اختصاصی و دارا بودن امکانات ویژه و اختصاصی توانسته است خود را در بین سایر رقبا متمایز نماید. با مراجعه به منوی درباره ما می توانید با این امکانات طلایی و ویژه بیشتر آشنا شوید.