5 راهکار برای نوشتن محتوای مورد پسند گوگل

5 راهکار برای نوشتن محتوای مورد پسند گوگل

چگونه محتوای شما در گوگل رتبه بالایی می‌گیرد؟

در حال حاضر، بیش از 4 میلیارد نفر در جهان، کاربر فعال اینترنت هستند. بخش چشمگیری از جمعیت جهان، حداقل از یکی از چند شبکه اجتماعی موجود استفاده می‌کنند. پیش بینی می‌شود که تا پایان سال 2019، تعداد خریداران آنلاین به 9/1 میلیارد نفر افزایش یابد. در این زمینه یک نکته را می‌توان با اطمینان گفت و آن این که کلیه فعالیت‌ها به سمت اینترنتی شدن در حرکت است، به همین خاطر کسب و کار شما نیز باید به همان سمتی که مشتری شما تمایل دارد، حرکت کند.

 

سایت خود را طراحی کنید.

 

تعامل با مخاطب آنلاین، کار راحتی نیست

در واقع، بیش از 65 درصد از بازاریاب‌ها، با یک مشکل رو به رو هستند و آن ایجاد محتوایی است که مورد پسند گوگل باشد. به خاطر داشته باشید که پذیرش محتوای شما توسط مخاطب هدف، به تنهایی کافی نیست، بلکه قبل از آن، باید به این اطمینان خاطر برسید که محتوای تولیدی شما، در دسترس مخاطبانتان هم قرار دارد. در این رابطه، داشتن رتبه بالا در یک موتور جست و جو، می‌تواند این اطمینان خاطر را برای شما ایجاد کند. به این منظور، لازم است شما دست به تولید محتوایی بزنید که مورد پسند گوگل باشد. 5 نکته‌ای که در ادامه این مقاله می‌خوانید، رسیدن به این هدف را برای شما امکان پذیر می‌کند.

1- محتوای ساده و قابل فهم تولید کنید

هدف محتوای تولیدی سایت شما، باید آسان کردن کارها برای مشتریان باشد. به همین خاطر شما تنها زمانی مجاز به استفاده از اصطلاحات تخصصی هستید که کسب و کار شما واقعاً پیچیده باشد و مشتریان یا مخاطبان هم با واژگانی که به کار می‌برید، آشنایی داشته باشند. در غیر این صورت، استفاده از اصطلاحات تخصصی، کار اشتباهی است. به همین خاطر است که توصیه می‌کنیم از زبانی ساده و قابل فهم برای تولید محتوای خود استفاده کنید. عده زیادی از افراد تصور می‌کنند که منظور از سادگی، به کار بردن کلمات غیر رسمی است. در حقیقت منظور ما این نیست (هرچند در برخی از بازارها، این شکل از نوشتار مفید است)، بلکه هدف به کار بردن کلماتی است که طبیعی و بدون تکلف به نظر برسند. در واقع شما باید به پلتفرم و محتوای خود به عنوان فرصتی برای شروع گفت و گو با خوانندگان نگاه کنید. به همین خاطر لازم است از لحن، قالب و زبان مناسبی استفاده کنید تا مخاطبان هم بتوانند با محتوای شما ارتباط برقرار کنند و هم آن را به اشتراک بگذارند. هر چه محتوایی که در فضای آنلاین تولید می‌کنید، به زبان عامه مردم نزدیک‌تر باشد، گوگل رتبه بهتری به شما خواهد داد.

2- از به کار بردن بیش از اندازه کلمات کلیدی خودداری کنید

در بیشتر سایت‌ها، تاکید زیادی بر استفاده از کلمات کلیدی در محتوا می‌شود. کلمات کلیدی اهمیت زیادی دارند و هر نهادی که در زمینه کنترل کیفی بازاریابی دیجیتالی فعالیت می‌کند نیز همین را به شما خواهد گفت. با این حال، اگر تمرکز خود را صرفاً بر کلمات کلیدی قرار دهید، راه به جایی نخواهید برد. شاید بپرسید چرا؟ به این خاطر که گوگل بسیار هوشمند است و در حال حاضر می‌تواند به سرعت مواردی که شما در محتوای خود از کلمات کلیدی زیادی استفاده کرده‌اید را شناسایی کند. گوگل، به سایت‌هایی رتبه بالا می‌دهد که در محتوای خود، اطلاعات مرتبط با موضوع را به مخاطبان ارائه می‌دهد. بنابراین، اگر 10 کلمه کلیدی پر کاربرد برای موضوع مورد نظر شما وجود دارد، دلیل بر این نیست که همه آنها را در محتوای خود به کار ببرید. شما تنها زمانی مجاز به این کار هستید که واقعاً برای سایت شما مفید باشند. از طرفی، هدف شما باید ارزش افزایی برای مشتریان یا خوانندگانتان باشد. اگر در این کار موفق شدید، گوگل نیز به طور خودکار، رتبه سایت شما را ارتقا خواهد داد.

 

راهکارهای نوشتن محتوای مورد پسند گوگل

 

3- موضوعات پرمخاطب را انتخاب کنید

شما در هر صنعت یا کسب و کاری که فعالیت کنید، مسلماً موضوعات زیادی وجود دارد که می‌توانید راجع به آنها محتوا تولید کنید. اما از کجا می دانید که راجع به کدام موضوع یا ویژگی کسب و کار خود مطلب بنویسید. اگر به دنبال آن هستید که در موتورهای جست و جو، رتبه بالایی کسب کنید و همزمان خوانندگان زیادی را جذب و آنها را به مشتریان خود تبدیل کنید، باید درباره موضوعات پرمخاطب و پرجست و جو محتوا تولید کنید. با این حال، مرز باریکی میان انتخاب موضوع مرتبط و غیر مرتبط وجود دارد. مثلاً اگر شما یک دندانپزشک هستید، نباید صرفاً به خاطر پرجست و جو بودن موضوعی مثل تغییر شیوه‌های طراحی داخلی، درباره این موضوع، محتوا تولید کنید، بلکه در عوض مطلب درج شده باید صرفاً مرتبط با فعالیت شما باشد.

4- همیشه به دنبال بهینه کردن محتوای سایت خود باشید

حتی اگر نویسنده بزرگی باشید، تا زمانی که محتوای شما برای موتورهای جست و جو بهینه نشده باشد، مطلب شما آنچنان که شایسته است، مورد توجه گوگل قرار نمی‌گیرد. این همان جایی است که برخی از سرویس‌ها از جمله مواردی که توسط سایتSETalks.com پیشنهاد شده است، را می‌توان به کار گرفت. بهینه سازی موتور جست و جو را نباید معادل استفاده زیاد از کلمات کلیدی دانست. در حقیقت، سئوی سایت، موضوعی فراتر از به کاربردن کلمات کلیدی است. سئو شامل بهینه سازی درون صفحه‌ای و برون صفحه‌ای نیز می‌باشد. منظور از بهینه سازی درون صفحه‌ای، مواردی مثل افزایش سرعت سایت، ارتقاء کد و ساختار آن و اضافه کردن متاتگ های مرتبط را نیز شامل می‌شود. رعایت موارد ساده‌ای مثل اضافه کردن تگ‌های هِدِر و به کار بردن لینک‌های مرتبط و outbound (منظور لینک‌هایی است که از سایت شما به سایت دیگران داده شده است.) نیز می‌تواند نظر مثبت گوگل را به محتوای شما جلب کند. البته شما نباید بیش از اندازه به دنبال بهینه کردن محتوای سایت خود باشید. به همین خاطر است که اغلب توصیه می‌شود که از کمک فنی و حرفه‌ای نهادهای مرتبط با محتوای دیجیتالی استفاده کنید. این نهادها، از اطلاعات خوبی در زمینه تغییر روش سئو و الگوریتم‌های سایت برخوردارند و به همین خاطر بهتر می‌توانند شما را در زمینه به دست آوردن رتبه خوب در گوگل راهنمایی کنند.

 

با چند کلیک ساده سایت خود را تحویل بگیرید

 

5- هرگز تصور نکنید که مشتری همه چیز را می‌داند

لحنی که شما در محتوای خود به کار می‌برید، می‌تواند باعث جذب یا عدم جذب مخاطب شود. بسیاری از صاحبان کسب و کار به اشتباه تصور می‌کنند که مشتریان آنها، اطلاعات لازم درباره موضوع کسب و کار آنها را دارند. به همین خاطر، محتوایی که تولید می‌کنند نیز بر پایه همین فرضیه نادرست است. توصیه می‌کنیم هیچ گاه درباره میزان اطلاعات مخاطبان خود فرضیه سازی نکنید. بلکه وقتی شروع به نوشتن می‌کنید، این طور تصور کنید که مخاطب تازه شروع به یادگیری درباره این موضوع کرده است. بنابراین محتوای خود را به شکل همه فهم و عامیانه تهیه کنید و از لحنی غیررسمی در آن استفاده کنید. همچنین سعی نکنید با به کار بردن کلمات دشوار و پیچیده، خود را به لحاظ سطح اطلاعات، بالاتر و برتر از مخاطبان نشان دهید. در عوض سعی کنید خود را دوست خوانندگان خود تصور کنید که برای اولین بار می‌خواهید مطلبی را برای آنها توضیح دهید.
به کمک راهکارهایی که در این مقاله به شما معرفی کردیم می‌توانید محتوایی تولید کنید که مورد پسند موتورهای جست و جو به ویژه گوگل باشد. نوشتن محتوا آنطور که تصور می‌کنید ساده نیست، اما با استفاده از ابزارها و بینش درست می‌توانید بیشترین نتیجه را از محتوای خود بگیرید.