تأثیر اصول نگارش در سئو سایت

تأثیر اصول نگارش در سئو سایت

آیا غلط املایی و گرامری بر رتبه گوگل اثر می‌گذارد؟

ظاهراً این موارد در لیست عوامل رتبه بندی گوگل قرار ندارند. گوگل همواره به دنبال کلیدواژه‌هایی است که با کلیدواژه‌های مورد نظرکاربران تطابق کامل داشته باشد و سئوکاران نیز کلیدواژه‌های خود را بر طبق همین کلیدواژه‌های مد نظر کاربران انتخاب می‌کنند حتی اگر دارای غلط گرامری باشد. اما تأثیر غلطهای املایی و گرامری بر رتبه گوگل چیست؟ طبق اعلام گوگل، داشتن متنی بدون غلطهای گرامری و املایی نمی‌تواند عامل مثبتی در کسب رتبه باشد. بسیاری از کارشناسان گوگل اعلام کرده‌اند که گرامر یک عامل رتبه بندی نیست و حداقل می‌توان آن را یک سیگنال در نظر گرفت. البته نباید این مطلب را نادیده گرفت که سایت‌های معتبر دارای گرامر و دیکته بهتری هستند.

 

پیاده سازی اصول نگارشی در وبسایت شما


اگر کلمه‌ای در صفحه دارای اهمیت حیاتی برای سرچ باشد و آن کلمه با غلط املایی همراه باشد، در این صورت رتبه صفحه ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد. البته قبلاً سئوکاران در کلیدواژه‌های سرچ شده توسط کاربران به دنبال غلطهای املایی نیز بودند و در کلیدواژه‌های خود این غلطها را نیز اعمال می‌کردند. اما امروزه این نوع بهینه سازی اثری ندارد. چون گوگل نحوه نمایش نتایج را تغییر داده است. گوگل برای رتبه بندی سایت‌ها سیگنال‌های بهتری نسبت به گرامر و املا دارد. اگر شما به صورت غیر عمد یک اشتباه گرامری یا املایی را مرتکب شده باشید، به ویژه اگر سیگنالهای دیگری مبنی بر با کیفیت بودن داشته باشید (مانند تجربه کاربری خوب)، گوگل شما را مجازات نمی‌کند. با این وجود این به معنای آن نیست که از چک کردن متن خود و یافتن اشتباهات تایپی و گرامری غافل شوید.
دیدگاه گوگل نسبت به کیفیت وبسایتها و رضایت کاربر به خودی خود باعث بالا رفتن ترافیک سایت شما نمی‌شود. تلاش برای بهینه سازی در این زمینه‌ها باید اساس کار شما و نقطه آغازین آن باشد. هرکسی که می‌خواهد رتبه خود را در گوگل بالا ببرد باید از این کار آغاز کند و پس از مدتی که این کار را انجام داد می‌تواند امیدوار باشد که رتبه خود را ارتقا دهد. اگر شما این کار را انجام ندهید، فرد دیگری انجام می‌دهد و گوگل رتبه او را بالاتر از شما قرار می‌دهد. گوگل برای این کار از ارزیابان انسانی و الگوریتم‌های خود استفاده می‌کند تا مطمئن شود که برای ارتقای سایت خود از روش‌های قدیمی گوگل استفاده نمی‌کنید. اما خبر خوب این است که حتی اگر سایت شما تنزل رتبه پیدا کرده باشد، با به روزرسانی مطالب و ایجاد محتوای منحصربفرد می‌توانید رتبه خود را دوباره بالا ببرید. بنابراین اگر به دنبال یک استراتژی عاقلانه برای بالا بردن رتبه سایت خود هستید می‌توانید موارد زیر را دنبال کنید: تمامی صفحات غیر استاندارد را از سایت خود حذف کنید. به توصیه‌های فنی گوگل عمل کنید. در مورد موضوع سایتتان مطالب عمقی ارائه دهید. محتوا و لینکهای خود را با ریدایرکت (و نه canonical) تقویت کنید. بر تولید محتوای منحصربفرد تمرکز کنید. بازاریابی محتوای جدید خود را بهتر از قبل انجام دهید.

بهینه سازی صفحات کم کیفیت

همانطور که می دانید گوگل علاوه بر الگوریتم‌های ارتقای رتبه، الگوریتم‌های دیگری نیز دارد که برای تنزل رتبه صفحات کم کیفیت طراحی شده‌اند. بهینه سازی محتوای کم کیفیت می‌تواند این الگوریتم‌ها را حساس کند و به تنزل رتبه صفحه شما منجر شود. این یعنی بهینه سازی صفحات کم کیفیت مانند شنا بر خلاف جریان آب است. اگر شما به دنبال بهینه سازی صفحات کم کیفیت باشید بدون اینکه به کاربر ارزشی اضافه نمایید، به ضرر شما تمام می‌شود چون در حال حاضر ارزیابان انسانی و الگوریتم‌ها به دنبال رضایت کاربر هستند. اگر شما با استفاده از تکنیک‌های قدیمی سئو به بهینه سازی مطالب کم کیفیت بپردازید، الگوریتم‌های گوگل رتبه شما را کاهش می‌دهند. همچنین باید از تولید محتوای کپی شده و تکراری خودداری نمایید.

 

تاثیر اصول نگارشی در سئو سایت

 

محتوای اصلی کم کیفیت

یکی از مهمترین ملاحظات در رتبه بندی گوگل کیفیت محتوای اصلی است. گوگل به دنبال این است که مشخص کند مطلب مورد نظر با چه میزان تلاش، زمان و تخصص نوشته شده است. برای روشن شدن این مطلب مثال زیر را در نظر بگیرید: بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان باید برای مدرسه و دانشگاه خود مقاله بنویسند. بسیاری از آنها از راههای میانبر برای صرفه جویی در زمان و انرژی لازم استفاده می‌کنند. برای این کار، آنها یکی از این کارها را انجام می‌دهند:

  • مقاله را خریداری می‌کنند یا از شخص دیگری می‌خواهند تا کار را برای آنها انجام دهد.
  • مطالب را بدون استناد می‌نویسند یا خودشان بدون هیچگونه تحقیق و پایه علمی مطلب اختراع میکنند.
  • با عجله یا بدون ویرایش و تصحیح می‌نویسند.
  • مقاله را با تصاویر بزرگ و دیگر محتوای حواس پرت کن پر می‌کنند.
  • کل مقاله را از یک دایره المعارف کپی می‌کنند، یا جملات و کلمه‌ها را از جاهای مختلف کپی می‌کنند و در آنها تغییراتی انجام می‌دهند تا ظاهری مانند یک مطلب جدید ومنحصربفرد پیدا کند.
  • از حقایقی استفاده می‌کنند که همه می‌دانند. مثلاً "آرژانتین یک کشور است. مردم در آرژانتین زندگی می‌کنند. آرژانتین دارای مرز است. برخی مردم آرژانتین را دوست دارند."
  • از تعداد کلمات زیادی استفاده می‌کنند تا حقایق و ایده‌های پایه و ساده را بیان کنند. مثلاً "پانداها بامبو می‌خورند. پانداها بامبو زیاد می‌خورند. بامبو بهترین غذا برای خرس‌های پاندا است."
  • متاسفانه بسیاری از صفحات اینترنتی مطالبی مشابه این مطالب منتتشر می‌کنند. صفحاتی که در تولید محتوای آنها زمان، انرژی و تخصص کافی به کار نرفته باشد کم کیفیت تشخیص داده می‌شوند. گوگل به منحصربفرد بودن پاداش می‌دهد و عدم منجصربفرد بودن را مجازات می‌نماید.

تنزل رتبه صفحات کم کیفیت

گوگل با استفاده از الگوریتم پاندا، صفحات کم کیفیت را شناسایی کرده و رتبه آنها را تنزل می‌دهد. وقتی گوگل صفحه شما را به خاطر داشتن مطالب کپی شده و تکراری تنزل می‌دهد، و هیچ راهی برای محتوای منحصربفرد نمی‌ماند تا به ارتقای رتبه شما کمک کند، گوگل صفحات شما را نادیده خواهد گرفت. برای ایجاد محتوای منحصربفرد و با کیفیت، موارد زیر را مد نظر داشته باشید:

 

صاحب وبسایتی با سئو خوب شوید

 

  1. محتوای اصلی صفحه باید منحصربفرد باشد تا مجازات گوگل شامل حال صفحه نشود.
  2. از نوشتن یا کپی کردن مطالب طولانی و خسته کننده خودداری کنید.
  3. متن‌ها را نباید بر اساس یک قالب واحد بهینه سازی نمود. با این کار در بسیاری از صفحات رد پا به جا می‌گذارید و متن شما کپی، زاید و فریب آمیز تلقی خواهد شد.
  4. متون نوشته شده برای محتوای اصلی باید تا حد زیادی توصیفی، منحصربفرد و مختصر و مفید باشند.
  5. اگر صفحات زیادی متن دارید، اولویت مهم این است که چند پاراگراف کوتاه اما منحصربفرد تولید کنید. نیازی به داشتن صفحاتی با هزاران کلمه نیست. مطالب شما باید با هدف کاربر همخوانی داشته باشند و کاربر را در رسیدن به هدفش یاری کنند. همچنین مطالب شما نباید به گونه‌ای نوشته شوند که فیلترهای مربوط به سیگنال‌های کم کیفیت را فریب دهند. اگر صفحه‌ای مطالبی به تعداد چند جمله هم داشته باشد، در صورتیکه منحصربفرد و مفید باشد باز هم می‌تواند رتبه خوبی کسب نماید.
  6. برای سبقت گرفتن از رقبا، باید به رقبای برتر خود نگاه کنید و ببینید برای تولید محتوا از چه روش‌هایی استفاده می‌کنند. به احتمال زیاد این سایتها صفحاتی با محتوای منحصربفرد داشته باشند. اگر آنها با داشتن محتوای کپی شده دارای رتبه بالایی باشند، دلیل آن می‌تواند داشتن محتوای فرعی بهتر یا دامنه قوی‌تر با بک لینکهای خوب یا تجربه کاربری بهتر باشد.
  7. یکی از اولویت‌های اصلی شما باید به روزرسانی محتوای سایت باشد چون گوگل به محتوای جدید در مورد برخی کلیدواژه‌ها پاداش می‌دهد.