5 تکنیک سئو که بیزینس های کوچک باید مورد توجه قرار دهند

5 تکنیک سئو که بیزینس های کوچک باید مورد توجه قرار دهند

بهینه سازی سایت برای کسب و کارهای آنلاین

برای آنکه سایت شما در فضای آنلاین در معرض دید کاربر قرار بگیرد باید ترافیک بالایی را به دست آورید. چگونه می‌توان با استفاده از بهینه سازی سایت و تکنیک‌های سئو در دید کاربر قرار گرفت؟ نکته ابتدایی این است که باید از رقبا پیشی بگیرید و برای جلو افتادن از سایر رقبا لازم است فراتر از پرداختن به کلمات کلیدی و لینک‌ها اقداماتی داشته باشید. شما به یک استراتژی و جدیدترین تکنیک‌های سئو نیاز دارید تا کارآیی لازم را برای شما ایجاد کنند. در ادامه به روش‌هایی اشاره خواهد شد که این پروسه را برای شما آسان‌تر خواهد نمود.

 

با چند کلیک ساده صاحب وبسایت شوید

 

1. نسخه موبایلی سایت‌تان را به مشتری ارائه کنید

امروزه دنیای کسب و کار تغییرات فراوانی داشته است و به طور مثال، افراد حتی هنگامی که در حال حرکت یا مشغول کارهای دیگری نیز هستند می‌توانند کسب و کارشان را به پیش ببرند. زمانی که در رستوران نشسته‌اند و منتظر سرو غذا هستند، زمانی که در اتاق انتظار پزشک هستند یا حتی در حین رانندگی (که متأسفانه چندان خوب نیست) می‌توانند هدایت و کنترل بیزینس شان را در دست بگیرند. ممکن است در هنگام جست و جو در نت متوجه شوند به محصول یا خدمات شما برای پیشرفت و ارتقاء کسب و کارشان نیاز دارند. در این صورت است که باید بلافاصله و فوراً به سایت شما دسترسی داشته باشند. انتظار کشیدن برای دیدن و مشاهده برند شما مورد پسند این افراد نمی‌باشد. در صورتی که سایت شما به سرعت بارگذاری نشود در نتیجه به سمت سایت سایر رقبا سوق داده خواهند شد. ساخت یک نسخه موبایلی با قدرت و کیفیت، با وجود Responsive Web Design کار پیچیده و مشکلی نیست. می‌توانید با استفاده از محتوای موجود و فرمت دوباره آن برای نسخه موبایلی این کار را به سادگی انجام دهید. باور کنید سرمایه گذاری زمان و منابع در این رابطه ارزش بالایی خواهد داشت.

2. بازاریابی به واسطه رسانه‌های اجتماعی را مورد توجه قرار دهید

در صورتی که تاکنون به سراغ بازاریابی از طریق رسانه‌های اجتماعی نرفته‌اید اکنون زمان آن است که این استراتژی را مورد توجه قرار دهید. اگر بر این تصور هستید که استفاده از توئیتر یا فیسبوک صرفاً برای به دست آوردن اخبار خانوادگی یا اجتماعی است باید گفت که کاملاً در اشتباه هستید. صاحبان کسب و کار توانسته‌اند با حضور و مشارکت در گفتگوهای آنلاین فرصت‌های تجاری سودمندی را به دست بیاورند. آپدیت‌های جدید الگوریتم موتورهای جستجو، فردی را که با شما در ارتباط است یا مطالب شما را می‌خواند به همان اندازه مطالبی که می‌نویسید مهم می‌داند. این یک قانون ساده است. هرچه در محیط آنلاین افراد بیشتری شمارا بشناسند، سایت شما رتبه بهتری در وب خواهد داشت.
می‌توانید با ایجاد یک صفحه تجاری گوگل، کار را شروع کنید. هر شخصی که دستی در صنعت دارد، پیش بینی می‌کند که گوگل در آپدیت‌های جدید خود این پلتفرم اجتماعی را در آینده‌ای نزدیک ارزشمندتر می‌سازد. صفحه تجاری خودتان را به سایر پلتفرم‌ها از قبیل فیسبوک و توئیتر متصل سازید. به صورت اتوماتیک آنچه را که در  pinterestانتشار داده باشید به سایر پلتفرم‌هایی که انتخاب کرده‌اید فرستاده خواهد شد.

3. Rich Snippet ها را به وبسایت خودتان اضافه کنید

ریچ اسنیپت ها برای آن طراحی شده‌اند تا کاربر بتواند برداشت درستی از محتوای صفحه وب داشته باشد و بتواند سایت‌هایی را که مرتبط با جستجویش هستند بشناسد. در نتیجه، آنچه حاصل می‌شود میزان کلیک بیشتر خواهد بود. بررسی اطلاعات از قبیل؛ رتبه بندی و دیسکریپشن به کاربر کمک می‌کند صفحه را دارای محتوای بهتر بداند. ریچ اسنیپت ها، جستجوگران وب را قادر می‌سازند در صورت مرتبط بودن سایت شما به جستجویشان به راحتی سایت شما را بیابند و همین مسئله باعث افزایش کلیک روی سایت شما خواهد شد.

4. به سایت عکس و ویدئو اضافه کنید

شبکه وب، یک بازار بصری است. تصاویر و عکس نه تنها می‌تواند تجارب کاربر شما را افزایش دهد بلکه موجب تحریک احساسات بازدیدکنندگانی خواهد شد که به صورت درونی با محصولات یا خدمات شما رابطه برقرار کرده‌اند. به علاوه، گوگل می‌تواند به راحتی تصاویر و ویدئوهایی را که تگ شده‌اند، کراول کند و موجب تقویت سئوی سایت شما گردد. بنابراین لازم است به این فکر کنید که چگونه باید از عکس و ویدئو برای نشان دادن ویژگی‌های محصول یا خدمات خود استفاده کنید و به مشتری نشان دهید با این خدمات و محصولات می‌تواند زندگی را برای خودش آسانتر سازد.

5. کسب و کارتان را در وب، محلی سازی کنید

به طور کلی Local SEO و سئوی معمولی به یک شکل عمل می‌کنند اما تفاوت‌های اندکی در آنها دیده می‌شود. لوکال سئو برای مشتریان احتمالی شما، نقشه‌ای را فراهم می‌کند تا بتوانند مکان کسب و کار شما را بیابند. همچنین به مشتری این امکان داده می‌شود تا تجربه خودش را با ثبت نظر به اشتراک بگذارد. به منظور بهره مند شدن از مزایای لوکال سئو باید یک پروفایل لوکال و سایتشین (citation) که حاوی نام تجاری، آدرس و شماره تلفن شما باشد را در گوگل ایجاد کنید.

 

تکنیک های سئو که بیزینس های کوچک باید مورد توجه قرار دهند.

 

راهنمای استفاده از سئوی فنی برای افراد مبتدی

سئوی فنی (Technical SEO) بخش جدایی ناپذیر بهینه سازی صفحه است. اکثر افراد بر این باور هستند که بهینه سازی موتور جستجو یا سئو دو بخش را شامل می‌شود: بهینه سازی داخلی سایت و بهینه سازی خارجی سایت. هر دوی این گزینه‌ها به مواردی از قبیل تولید محتوا، کلمات کلیدی و لینک‌ها مرتبط می‌شوند اما در اغلب اوقات سئوی فنی نادیده گرفته می‌شود. افراد بسیاری در این خصوص اطلاعات و دانش کافی را ندارند یا با شنیدن کلمه فنی احساس نگرانی می‌کنند.

سئوی فنی چیست؟

درحقیقت، سئوی فنی به پروسه بهینه سازی سایت برای خزیدن (کراولینگ) و ایندکس شدن مربوط می‌شود. به عبارت دیگر، می‌توان گفت سئوی فنی را باید بهینه سازی سایت دانست به گونه‌ای که موتورهای جستجو بتوانند به طور مؤثر کراولینگ، تعبیر محتوا و ایندکس شدن را انجام دهند. سئوی فنی، سایت شما را کراولر پسند (crawler friendly) می‌سازد. موتورهای جستجو به روش خودشان یک سایت را تعبیر می‌کنند و فعالیت‌های داخلی و خارجی متعددی از یک سایت را مورد توجه قرار می‌دهند و کراولینگ می‌کنند تا بتوانند موقعیت صفحه را در SERP تشخیص دهند. تمام شرکت‌های بازاریابی تلاش می‌کنند تا 1 position # را در SERP به دست بیاورند و برای رسیدن به این موقعیت اقدامات و تلاش‌های فراوانی را انجام می‌دهند.
بهینه سازی صفحات داخلی: بهینه سازی داخلی به پروسه بهینه سازی سایت بدون هرگونه عیب یا نقص در طراحی، محتوا، تصاویر و ساختار کلی را مربوط می‌شود. بهینه سازی داخلی شامل؛ بررسی کلمات کلیدی، بهینه سازی عنوان، تگ‌های متا، بهینه سازی تصاویر، تولید نقشه سایت، راه اندازی ربات‌ها  و فایل‌های txt می‌شود. به عبارت ساده می‌توان گفت بهینه سازی داخلی به همه اقداماتی گفته می‌شود که موجب خواهند شد سایت برای کابر و موتورهای جستجو قابل پسند باشد. تمام این بهینه سازی ها داخل سایت انجام می‌شوند و بهینه سازی داخلی نامیده می‌شوند.
بهینه سازی خارجی سایت: این مورد تمام مراحلی را شامل می‌شود که به منظور آگاهی در مورد حضور و موجودیت وبسایت انجام خواهند شد. این پروسه شامل؛ معتبر ساختن برند، تولید بک لینک‌ها و اعتماد سازی خواهد شد. تمام این مراحل در خارج از وبسایت صورت خواهد گرفت و از این جهت بهینه سازی خارجی صفحه نامیده می‌شوند.
از توضیحاتی که به آنها اشاره شد می‌توان نتیجه گرفت سئوی فنی بخش جدایی ناپذیر بهینه سازی داخلی است چرا که باید داخل سایت انجام شود.

اقدامات لازم برای Technical SEO

کلیه فاکتورها یا عوامل فنی که یک سایت به آنها نیاز دارد از ساخت وبسایت گرفته تا رتبه بندی در SERP تحت گزینه سئوی فنی قرار خواهند گرفت. در ابتدا باید بررسی کنید در چه مواردی سایت شما دچار کاستی است. به این منظور می‌توانید از ابزارهای بررسی متعددی که به طور رایگان هم ارائه می‌شوند از قبیل ( Seoptimer و Raven tools) استفاده نمایید.

  1. ابزار حسابرسی سایت را انتخاب کنید  
  2. url را در نوار جستجوی آن وارد کنید و بررسی را شروع نمایید
  3. در طول چند ثانیه، می‌توانید گزارشی از کل سایت خودتان داشته باشید
  4. گزارش را دانلودکرده، سپس موارد و حوزه‌هایی را که به توجه بیشتر نیاز دارند شناسایی کنید
  5. اخطار و اشتباهات را اصلاح نمایید

چه مواردی به سئوی فنی مربوط می‌شوند؟

زمان بارگذاری سایت: زمان بارگذاری، یکی از معیارهای اصلی و مهم سئوی فنی می‌باشد. این مورد یکی از فاکتورهای گوگل برای رتبه بندی سایت است و همچنین بر معیارهای دیگر از قبیل نرخ بازگشت (افرادی که به سایت مراجعه می‌کنند و بلافاصله از آن خارج می‌شوند) و زمانی که کاربر داخل سایت می‌ماند، اثرگذار خواهد بود.
نقشه سایت.xml: نقشه سایت یک پروتکل شامل url است که همهurl  های موجود را برای کراولینگ در وبسایت و جدیدترین آپدیت‌ها به موتورهای جستجو نشان می‌دهد. نقشه سایت XML یک فایلXML  است که تمام پست و صفحات موجود در سایت شما را دربرمی گیرد و علاوه بر عنوان، شامل زمان انتشار و زمان آخرین به روز رسانی نیز خواهد شد. موتورهای جستجو می‌توانند از نقشه سایت XML به عنوان یک راهنما برای کراولینگ در سایت استفاده کنند.

چگونه می‌توان نقشه سایت XML را بهینه سازی کرد؟

بهینه سازی نقشه سایت XMl به راحتی قابل انجام است. نقشه سایت، باید صفحاتی را دربربگیرد که برای سایت شما اهمیت بیشتری دارند. در اکثر موارد شامل؛ صفحات، پست‌ها و دسته بندی‌ها خواهند شد. در نقشه سایت مواردی از جمله؛ صفحات تگ، صفحه نویسنده یا سایر صفحات که محتواهای اصلی را شامل نمی‌شوند، قرار ندهید. اطمینان حاصل کنید زمانی که صفحه جدیدی منتشر یا صفحه‌ای به روز رسانی می‌شود، نقشه سایت شما به طور اتوماتیک آپدیت خواهد شد.

 

اجرای ایده های پولساز شما

 

ربات txt: فایل robot.txt در یک وبسایت به crawler ها کمک می‌کند صفحاتی را که نیازی به کراول شدن یا اسکن شدن ندارند، شناسایی کنند. فایل‌های robot.txt را می‌توان روشی دانست که در آن سایت به کراولرها نشان می‌دهد در چه مواردی از کراولینگ صرف نظر کنند. آنچه اهمیت دارد این است که بلاک‌های اشتباهی صورت نگیرد و مانع کراولرهای موتور جستجو برای ایندکس شدن نگردد.

لینک‌های شکسته: لینک‌های شکسته را نمی‌توان برای سئو چندان بد به شمار آورد اما برای تجربه کاربر اثر منفی خواهد داشت و نهایتاً منجر به رتبه‌های پائین تر خواهد شد.

HTTPS: حرف«S» در «HTTPS» برای کلمه «Secured» می‌باشد و نشان دهنده نسخه‌ای امن ازHyper Text Transfer Protocol می‌باشد. HTTPS مجهز به Secure Socket Layer Protcol است که داده‌ها را به طور امن منتقل می‌کند. به همین دلیل موتورهای جستجو HTTPS ها را نسبت به HTTP ترجیح می‌دهند.