چگونه سایت طراحی کنیم

چگونه سایت طراحی کنیم

این روزها بازار طراحی سایت بسیار داغ شده است. همه جا در بین صحبت‌های کاربران اینترنتی از طراحی سایت می‌شنویم. سایت به چه معنی است. اگر قصد دارید در خصوص سایت اطلاعات کسب نمایید این مقاله را تا آخر مطالعه نمایید. برای اینکه بتوانید سایت طراحی کنید چه اقداماتی نیاز می‌باشد؟ اطمینان دارم با واژه‌های روش‌های آموزش طراحی سایت، آموزش طراحی سایت با php، آموزش طراحی سایت، چگونه یک سایت حرفه‌ای طراحی کنیم و غیره در فضای وب برخورد نموده‌اید. از دغدغه‌های یک وبمستر روش‌های طراحی سایت می‌باشد.

وبمستر دوست دارد در این مسیر اطلاعات خود را بالا برده و انتخاب نماید از چه طریق طراحی سایت را انجام نماید. با چه نرم افزاری سایت طراحی کنیم؟ در واقع به زبان ساده چگونه سایت طراحی کنیم؟ پاسخ این سوال بسیار ساده می‌باشد. وبمستر باید از کارشناسان و صاحبنظران در این زمینه کمک و مشاوره بگیرد. سایت‌هایی وجود دارد که قالب‌های آماده دارند. همچنین قالب‌های اختصاصی نیز وجود دارد. لیکن برای طراحی سایت حرفه‌ای چه اقداماتی نیاز می‌باشد؟ آیا برنامه نویسان می‌توانند انتظارات و خواسته‌های وبمستر را اجرایی نمایند؟! در این بین سایت سازهایی وجود دارند که برای وبمسترانی که قصد دارند کسب و کار اینترنتی خودشان را راه اندازی نمایند، سایت آماده ارائه می‌دهند. آیا این سایت‌های ساخته شده توسط سایت سازها مناسب، ایده آل و مطابق با قوانین گوگل می‌باشد یا خیر؟!

 

در هزینه های خود صرفه جویی کنید

 

وبمستر باید در این راستا تحقیق و بررسی نماید و بهترین سایت ساز را انتخاب نماید. سرویس کسب و کار آنلاین با زبان php از پایه و اساس برنامه نویسی شده است و توانسته است خود را در بین سایت سازهای دیگر متمایز و خود را تبدیل به یک سایت ساز حرفه‌ای نماید، کسب و کار آنلاین با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی، برگرفته از CMSهای معروف جهانی مثل Wordpress و Joomla و Drupal نبوده بلکه از پایه و اساس کاملاً اختصاصی به زبان فارسی و همگام با سرویس‌های ایرانی مثل درگاه های بانکی و سیستم مدیریتی آسان و سامانه نظارت بر بازدیدها طرح ریزی، برنامه نویسی و اجراء شده است. مسلماً با این وجود وبمستران عزیز می‌توانند کسب و کار خوشان را بدون صرف انرژی، زمان و هزینه‌های جانبی شروع نمایند. در صورت تمایل به کسب و کار آنلاین مراجعه نمایید و اطلاعات خود را افزایش دهید.

در کسب و کارهای اینترنتی سه گام وجود دارد. این سه گام عبارت است از: ایده، اقدام و درآمد

به اختصار به توضیح این سه گام می‌پردازیم:

  • ایده: به شکل گیری کسب و کارهای اینترنتی با تجسم رویاها، پیاده سازی ایده‌ها و تلاش برای رسیدن به اهداف اطلاق می‌گردد.
  • اقدام: به پیاده سازی و اجرای کسب و کارهای اینترنتی با کمک و پشتیبان اطلاق می‌گردد.
  • درآمد: به کسب درآمد در کسب و کارهای اینترنتی بدون دغدغه‌های برنامه نویسی و کد نویسی با کمک سایت ساز حرفه‌ای اطلاق می‌گردد.

چگونه سایت طراحی کنیم؟

برای طراحی سایت از راه‌های گوناگونی می‌توان اقدام نمود. تعدادی به دنبال قالب‌های وردپرسی می‌روند. تعدادی به دنبال قالب و سایت‌های رایگان هستند. تعدای به دنبال قالب‌های اختصاصی هستند. در این مسیر تعدادی قصد دارند با هزینه‌های بسیار کم سایت خودشان را طراحی کنند؟! لیکن تعدادی نیز به فکر هزینه‌های کم نیستند و بیشتر به دنبال تهیه نمودن یک سایت استاندارد، دارای قالب اختصاصی و استاندارد با قوانین جهانی هستند.

در کل، کاربران فضای مجازی از روزنه‌های متفاوتی به طراحی سایت نگاه می‌نمایند. اما واقعیت چیست؟! وبمستران باید کدام مسیر را انتخاب نمایند؟ عقل حکم می‌نماید وبمستر برای طراحی سایت مسیری را انتخاب نماید که از هر لحاظ مسیر استانداردی باشد. وبمستر با خود می‌گوید، چگونه سایت طراحی کنم؟ در این مسیر باید بررسی ویژه‌ای داشته باشد و تمام گزینه‌های موجود را مورد بازبینی خودش قرار دهد. اولویت نخست در طراحی سایت کدام است. در گام اول برای طراحی وب سایت نیاز به نقشه جامع و کامل دارید. آنچه در ذهن شماست باید مشخص گردد.

گام اول در طراحی سایت

بهتر است از کجا شروع نمایید، برای طراحی سایت باید دامین یا همان دامنه خریداری گردد. اگر در خصوص دامین علاقه دارید اطلاعات خودتان را بالا ببرید به بخش مقالات کسب و کار آنلاین مراجعه نمایید و مقاله دامین چیست را مطالعه نمایید.  بدین منظور می‌توانید از وب سایت‌هایی که دامنه می‌فروشند، دامین خود را تهیه نمایید. ممکن است دامنه انتخابی شما قبلاً توسط فردی خریداری شده باشد. پس قبل از خرید بررسی‌های دقیقی انجام نمایید. در خصوص انتخاب دامنه باید نکات و قوانین مربوطه را رعایت فرمایید. در مقاله دامین چیست در این خصوص مفصل صبحت شده است. در طراحی سایت، انتخاب نام دامنه بسیار مهم می‌باشد.

گام دوم در طراحی سایت

در گام بعدی پس از اینکه دامنه یا دامین خود را تهیه نمودید، باید به فکر هاست باشید. هاست چیست؟ آیا در این خصوص اطلاعات تخصصی دارید؟ در صورت تمایل می‌توانید به بخش مقالات کسب و کار آنلاین مراجعه نمایید و مقاله هاست چیست را مطالعه نمایید و اطلاعات خود را افزایش دهید. انتخاب هاست نیز مهم می‌باشد. در این راستا باید سرویس‌های ارائه دهنده هاستینگ را مورد بررسی قرار داد. و پس از بررسی بهترین و قدرتمندترین را انتخاب نمود. در این بخش، وبمستر دامین و هاست خود را انتخاب نموده است. حال نیاز به وب سایت می‌باشد. آماده سازی آن را باید به دست متخصصان و کارشناسان در این بخش سپرد.

وبمستر اگر به فکر کاهش و جلوگیری از اتلاف وقت و پول می‌باشد، می‌تواند از سایت سازها نیز استفاده نماید. این روزها سایت سازها در فضای مجازی بسیار زیاد به چشم می‌خورند. لیکن انتخاب کدامیک از آنها کار درستی می‌باشد. وبمستر باید در این مورد تحقیق و بررسی نماید و سایت سازی را انتخاب نماید که مطابق با استاندارهای جهانی باشد. سرویس حرفه‌ای کسب و کار آنلاین که از پایه بصورت کاملاً اختصاصی با زبان php  برنامه نویسی شده است و همچنین دارای پنل مدیریتی کاملاً فارسی می‌باشد، می‌تواند گزینه مناسبی برای یاری رساندن به وبمستران عزیز باشد. با مراجعه به صفحه درباره ما می توانید با سایت ساز کسب و کار آنلاین بیشتر آشنا شوید.

 

چگونه سایت طراحی کنیم

 

استفاده از سایت سازها یا کارکردن با برنامه نویسان

وبمستر در خصوص طراحی سایت خود ایده‌هایی دارد، همچنین انتظاراتی از برنامه نویس برای راه اندازی کسب و کار خود دارد. تعدادی بدنبال قالب‌های آماده و سایت‌های ورد پرسی می‌باشند. تعدادی نیز بدنبال برنامه نویسی اختصاصی هستند. تعدادی قصد دارند با هزینه‌های بسیار کم، سایت خودشان را طراحی نمایند و همچنین تعدادی به دنبال کیفیت هستند و در مورد هزینه‌ها هیچ دغدغه‌ای ندارند.وقتی که پای طراحی، برنامه نویسی و پیاده سازی سایت به میان می‌آید، همیشه بین اجرای سایت‌های با CMSهای آماده یا سایت‌های با CMSهای اختصاصی انتخاب را دشوار می‌سازد! در هر دو گزینه فرصت‌ها و انتخاب‌های زیادی برای وبمستر وجود دارد.

اما باید بدانیم که در CMSهای آماده وبمستر حق اعلام نظر را از خود سلب می‌کند چرا که همه چیز آماده و غیر قابل تغییر می‌باشد ولی در CMSهای اختصاصی به این شکل نیست. و برنامه نویس کاملاً آزادنه می‌تواند افکار وبمستر و یا سفارش دهنده سایت را در فضای وب اجرایی نماید. در این انتخاب سلیقه‌ها متفاوت می‌باشد. تعدادی به دنبال خاص بودن هستند و تعدادی بدنبال راحتی و اصلاً حاضر نیستند خود را درگیر زمان برای آماده سازی CMS اختصاصی کنند. در سایت ساز حرفه‌ای کسب و کار آنلاین به این نیاز پاسخ داده شده است، به نحوی که با 5 کلیک ساده طی چند ثانیه سایت شما با CMS اختصاصی ساخته می‌گردد. و دیگر نیازی نیست شما زمان صرف نمایید و از برنامه نویسی بخواهید تا برای شما CMS اختصاصی آماده نماید. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه درباره ما در سایت ساز کسب و کار آنلاین مراجعه نمایید.

طراحی یک سایت حرفه‌ای و استاندارد

تهیه نمودن سایت و راه‌اندازی یک کسب و کار همیشه از دغدغه‌های یک وبمستر می‌باشد. چطور می‌توان در تهیه نمودن یک سایت حرفه‌ای، مدرن و استاندارد با تمامی امکانات در وقت و هزینه‌ها صرفه جویی نمود. پاسخ چیست؟ در سایت ساز حرفه‌ای کسب و کار آنلاین به شکل بسیار ساده و کاملاً حرفه‌ای و استاندارد به این نیازها پاسخ داده شده است. کسب و کار آنلاین که با زبان PHP از پایه و اساس برنامه نویسی شده است توانسته است خود را در بین سایت سازهای دیگر متمایز و خود را تبدیل به یک سایت ساز حرفه‌ای نماید، کسب و کار آنلاین با سیستم مدیریت محتوای اختصاصی، برگرفته از CMSهای معروف جهانی مثل Wordpress و Joomla و Drupal نبوده بلکه از پایه و اساس کاملاً اختصاصی به زبان فارسی و همگام با سرویس های ایرانی مثل درگاه های بانکی و سیستم مدیریتی آسان و سامانه نظارت بر بازدیدها طرح ریزی، برنامه نویسی و اجراء شده است. مسلماً با این وجود وبمستران عزیز می‌توانند کسب و کار خوشان را بدون صرف انرژی، زمان و هزینه‌های جانبی شروع نمایند.

 

اجرای ایده های پولساز شما با سایت ساز ما

 

ویژگی‌های طلایی در طراحی سایت

در طراحی سایت ویژگی‌های زیادی وجود دارد که آنها را از سایر سایت سازها متمایز می‌سازد. اصل رضایتمندی مشتریان مورد بسیار مهمی می‌باشد. در کسب و کار آنلاین به جهت افزایش سطح کیفیت از بین دیتا سنترهای موجود، دیتا سنتربسیار قوی و با کیفیت مورد استفاده قرار گرفته شده است. جهت آشنایی بیشتر شما، به تعدادی از این ویژگی‌ها اشاره می‌نماییم:

  1. آپ تایم 99/99 درصدی
  2. CPU قدرتمند
  3. RAM بالا
  4. پهناتی باند نامحدود

وبمستر باید در انتخاب خود بسیار دقیق و استاندارد عمل نماید و به ویژگی‌های بالا نهایت دقت را بنماید. مسلماً با رعایت ویژگی‌های بالا می‌توانیم ادعا نماییم در طراحی سایت و انتخاب سرویس ارائه دهنده هاستینک موفق عمل نموده‌ایم.

امنیت و طراحی سایت

ما می‌دانیم که امنیت صد در صد هیچگاه وجود ندارد، لیکن باید در طراحی سایت، به امنیت سایت نیز توجه نمود. برنامه نویسان و متخصصان با استفاده از یک سری از موارد امنیتی می‌توانند تا حد بسیار بالایی امنیت سایت را فراهم نمایند. وب سایت ایده آل از نظر امنیت باید دارای وضعیت مناسب و با وجود عملکرد عادی خودش، در بهترین حالت و سطح امنیتیش وجود داشته باشد. در این حالت گوییم امنیت سایت خوب می باشد. صاحبنظران در این بخش بر این باورند در CMSهای اختصاصی بیشتر قدرت مانور برای تامین امنیت سایت موجود می باشد.

با مطالعه مقاله بالا در خصوص عناوین چگونه سایت طراحی کنم، طراحی سایت اختصاصی، قالب‌های آماده، قالب‌های اختصاصی، خرید دامین، خرید هاست، امنیت و طراحی سایت، طراحی سایت حرفه‌ای، ویژگی‌های طلایی طراحی سایت، آشنایی با سایت سازها، گام‌های اجرائی در طراحی سایت و غیره آشنا شدید. وبمستران عزیز برای پیاده سازی ایده‌ها و پلن‌های کاری خودشان باید در طراحی سایت دقت بسیاری نمایند و در این بازار شلوغ مجازی بهترین راهکار را جستجو نمایند.