فروش آنلاین

فروش آنلاین

7 گام تا راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی

برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین و فروش محصول در آن، مراحل متعددی را باید پشت سر گذاشت. انتخاب و ساخت نام دامین (دامنه) و شرکتی که کار حمل و نقل را انجام دهد، از جمله این مراحل هستند. انجام این دو مرحله شاید در ابتدا کمی دشوار به نظر برسد، اما نگران نباشید. در این مقاله شما را با مراحل مختلف فروش آنلاین محصول آشنا خواهیم کرد. این مراحل عبارتند از:

 

همین الان صاحب وب سایت شوید


انتخاب محصول
انتخاب دامین مناسب
ساخت فروشگاه اینترنتی‌
تعیین درگاه‌های پرداخت الکترونیکی
انتخاب روش ارسال محصول
راه اندازی کمپین‌های تبلیغاتی و بازاریابی

گسترش بیزینس

گام اول: محصولی که می‌خواهید بفروشید را انتخاب کنید

این اولین و مهمترین گام برای فروش محصول است. داشتن دانش و شناخت کافی از محصول و علاقه داشتن به آن، احتمال فروش شما را بالاتر خواهد برد. شما حتی می‌توانید کارهای دست ساز خود را هم به روش اینترنتی بفروشید. یکی از عواملی که به موفقیت شما در فروش محصول کمک می‌کند، این است که بینشی قوی نسبت به محصول خود داشته باشید. به عبارت دیگر شما باید به این باور برسید که هیچ کس بهتر از شما نمی‌تواند محصول بفروشد. استراتژی خوب دیگر، شناسایی بازارهای ویژه‌ای است که بتوانید در آن کالای مورد نظر خود را به مشتریان خاصتان بفروشید.

گام دوم: نام دامنه مناسب برای سایت خود انتخاب کنید

هرچند در عمل می‌توانید بیزینس خود را با هر نام دامنه‌ای که دوست دارید شروع کنید، اما این نام دامنه باید در برگیرنده کلید واژه‌های محصولاتی باشد که به صورت آنلاین می‌فروشید. این مساله بیشتر برای رعایت قوانین سئو ( بهینه سازی موتور جست و جو) است. مثلاً نام دامنه‌ای شبیه bakersmart.com، برای فروش آنلاین تجهیزات نانوایی مناسب است. از انتخاب نام‌های دامنه که در آن حوزه فعالیت شما نشان داده نشده است پرهیز کنید، چون به خاطر آوردن آن برای مشتریان دشوار خواهد بود.

گام سوم: وب سایت فروشگاه آنلاین خود را ایجاد کنید

ایجاد وب سایت برای فروشگاه اینترنتی، نقش مهمی در موفقیت شما خواهد داشت. برای این منظور یا باید یک وب سایت جدید برای فروش آنلاین محصول خود ایجاد کنید یا اگر از قبل وب سایت داشته‌اید، صرفاً به آن یک سبد خرید اضافه کنید. قالب‌های مختلفی برای ایجاد وب سایت وجود دارد، که برخی رایگان و برخی دیگر تا هزاران دلار برای شما هزینه خواهند داشت. بنابراین قبل از این که اقدام به ساخت سایت کنید، هدف تجاری خود را مشخص کنید. همچنین باید بدانید آیا با افزایش فروش، این پلتفرم به شما امکان توسعه وب سایتتان را خواهد داد یا نه. به دنبال یک شرکت معتبر و قابل اطمینان باشید که تمام امکانات مربوط به خرید کالا ( از جمله درگاه‌های پرداخت) را داشته باشد و دیگر نیازی به استفاده از برنامه‌های جانبی نباشد. ساخت اپلیکیشن مخصوص موبایل نیز تمایل مشتریان به خرید را افزایش خواهد داد.

 

فروش آنلاین

 

گام چهارم: نحوه واریز به حساب بانکی‌تان را مشخص کنید

خرده فروشانی که تازه، کار فروش آنلاین را شروع کرده‌اند، گزینه‌های مختلفی در اختیار دارند که به آنها امکان اطلاع از پردازش‌های کارت اعتباری‌شان را می‌دهد.   Paypall، Square و Stripe سه گزینه مناسب هستند. چون هم کار با آنها آسان است و هم قبلاً در پلتفرم تجاری شما گنجانده شده‌اند. اگر دارای یک فروشگاه سنتی هستید، پردازشگر دستگاه‌های POS باید بتواند کارت‌های اعتباری وب سایت شما را نیز پوشش دهد. با پشتیبانی دستگاه‌های POS خود تماس بگیرید و بپرسید آیا می‌توانند درگاه پرداختی در اختیارتان بگذارند که انواع کارت‌ها را پوشش دهد یا خیر. 

کیف پول الکترونیکی

علاوه بر اطمینان از پوشش کلیه کارت‌های اعتباری، امکان استفاده از کیف پول الکترونیکی را نیز در وب سایت خود بگنجانید. این کار باعث جلب توجه مشتریان خواهد شد، چون با این کار دیگر نیازی به وارد کردن شماره کارت اعتباری‌شان نخواهند داشت. Paypal Exress، Apple Pay، Google Pay، Masterpass از این جمله هستند.

گام پنجم: شیوه ارسال کالا را مشخص کنید

نحوه رساندن سفارش به دست مشتری و قیمت گذاری مناسب خدمات ارسال، یکی دیگر از مواردی است که باید به آن توجه کنید. بیشتر فروشگاه‌های آنلاین، گزینه Free Shipping یا ارسال رایگان را برای مشتریان خود در نظر گرفته‌اند. ما به شما توصیه می‌کنیم در ابتدای  فعالیت خود، از گزینه ارسال رایگان استفاده نکنید. بلکه نرخ واقعی خدمات ارسال را از شرکت حمل و نقل استعلام کنید. با این روش و دریافت نرخ صحیح ارسال کالا، دیگر ضرری متوجه شما نخواهد بود. امروزه در هر کشوری شرکت‌های پستی، کار ارسال سفارشات مشتریان را می‌پذیرند. با استفاده از برنامه‌های الکترونیکی هم می‌توانید نرخ واقعی و دقیق ارسال کالا را از شرکت حمل و نقل مربوطه دریافت کنید و هم امکان انتخاب روش ارسال و بهره مندی از شرایط ویژه شرکت‌های حمل و نقل برای شما محفوظ خواهد بود. 

گام ششم: کمپین‌های تبلیغاتی و بازاریابی ایجاد کنید

ایجاد فروشگاه آنلاین بدون مشتری چه فایده‌ای خواهد داشت؟ کسب و کار اینترنتی شما چه کوچک باشد و چه بزرگ، باید بتوانید خود را به دیگران معرفی کنید. این همان بازاریابی است. خوشبختانه، امروزه ابزارهای زیادی در این رابطه وجود دارد که به شما برای تبلیغ محصولتان کمک خواهد کرد. ابزارهای SEO، Facebook Shop، Email Marketing از جمله روش‌های تبلیغ کالا و شناساندن خود به دیگران است. استفاده از ابزارهای بازرایابی مانند promotion manager یا daily deals، ترافیک بازدید از فروشگاه اینترنتی شما را افزایش می‌دهد.

گام هفتم: بیزینس خود را گسترش دهید

پس از این که بیزینس خود را راه اندازی کردید و توانستید میزان فروش خود را به حد مطلوب برسانید، باید بتوانید فرآیند پردازش و آماده سازی سفارشات را در کمترین زمان ممکن انجام دهید. با این کار ممکن است، زمان کافی برای ارائه خدمات مطلوب به مشتریان در اختیار نداشته باشید. خوشبختانه ابزارهای تجاری 3dcart، به شما در گسترش تجارت اینترنتی‌تان کمک خواهد کرد و همزمان فرآیندهای آماده سازی محصول را سرعت خواهد بخشید. با مشاهده‌ ترند فروشگاه خود و اطلاع از میزان فروش محصولات، متوجه خواهید شد که کدام محصول را باید دوباره شارژ کنید و قرار دادن کدام یک در سایت به صلاح نیست. همچنین می‌توانید به برنامه‌های مشهور حسابداری مثل  QuickBooks پیوسته و بیزینس خود را یکپارچه کنید، یا پس از اتمام خرید، برای مشتریان به صورت خودکار پیام تشکر بفرستید، برچسب‌ها را به صورت اتوماتیک چاپ کنید و کارهای دیگری از این دست انجام دهید.

دراپ شیپینگ چیست؟

دراپ شیپینگ، یکی از روش‌های تجارت الکترونیک است که در آن مشتریان، مایحتاج خود را از فروشگاه اینترنتی خریداری می‌کنند با این تفاوت که محصول، مستقیماً از عمده فروش به دست مشتری نهایی می‌رسد. به عبارت دیگر در این روش، خرده فروش دخالتی در فرآیند انبار کردن کالا و ارسال آن ندارد. دراپ شیپر، می‌تواند تولید کننده، توزیع کننده یا هر کسی دیگری باشد که در زمینه تهیه کالا فعالیت می‌کند. دراپ شیپینگ، یک روش تجاری بی واسطه به حساب می‌آید که طی آن فروشگاه دار و توزیع کننده باید همکاری نزدیکی با یکدیگر داشته باشند و مانع از نفوذ و تأثیر دلالان غیر مجاز در زنجیره ارسال کالا شوند.

بازاریابی قطره‌ای و ارسال ایمیل‌های تبلیغاتی هدفمند به مشتریان

با ارسال بولتن‌های خبری به همه مشتریان یا گروه خاصی از ایشان، آن‌ها را در جریان آخرین محصولات و پیشنهادات خود قرار دهید. همچنین می‌توانید پیام‌های تبلیغاتی خود را در قالب ایمیل‌های زمان بندی شده به مشتریان بفرستید، به این صورت که n روز بعد از ارسال محموله‌شان، برایشان ایمیل بفرستید. بعد از آن دومین ایمیل را x روز بعد بفرستید و آنها را در جریان خریدهای تخفیف دار قرار دهید، به این ترتیب مشتری رغبت بیشتری برای خرید خواهد داشت.

 

ایده از شما پیاده سازی از ما

 

تخفیف راهی برای تبلیغ!

گاهی می‌توانید به مشتریان کوپن‌های تخفیفی بدهید. مثلاً اعلام کنید اگر مقدار خریدشان به حد مشخصی برسد، 10درصد به آنها تخفیف خواهید داد. همچنین می‌توانید برای خرید گروه خاصی از محصولات، چند درصد تخفیف در نظر بگیرید. با ارائه پیشنهادات تخفیف دار به مشتریان، خود به خود، کار خود را تبلیغ کنید.

کارت‌های هدیه

اگر خرید مشتریان به حد مشخصی رسید، به آنها کارت‌های هدیه مخصوص شرکت را بدهید تا دوباره از همان کارت برای خرید از فروشگاهتان استفاده کنند!

به یک دوست بگویید و از کوپن خرید ما بهره مند شوید

با این ویژگی، بازدیدکنندگان سایت، محصولات شما را به دوستانشان معرفی و توصیه خواهند کرد. حتی می‌توانید، طرح و چیدمان ایمیل را به صورت شخصی درآورید و مثلاً کد کوپن را به صورت اشتراکی برای چند نفر بفرستید!

برنامه فروش رابطه‌ای

شرایطی را فراهم کنید که مشتریان در سایت ثبت نام کنند و در قبال فرصت‌های خریدی که برای شما فراهم می‌کند، حق کمیسیون دریافت کند. همانطور که در بالا هم اشاره شد، یکی از مراحل شروع کسب و کار آنلاین، راه اندازی سایت است. امروزه شرکت‌های زیادی در زمینه فروش‌هاست و دامین فعالیت می‌کنند. سایت کسب و کار آنلاین یکی از سایت سازهایی است  که به شما در طراحی و ساخت وب سایت مورد نظرتان کمک می‌کند. در این سایت قالب‌های آماده با CMS اختصاصی بصورت کاملاً استاندارد و مطابق با قوانین گوگل برنامه نویس در اختیار کارآفرینان گرامی قرار می‌گیرد. برای کسب اطلاعات در این رابطه می‌توانید به نشانی اینترنتی kasbokareonline.com مراجعه کنید.