بزرگترین فروشگاه اینترنتی
جایگاه وبسایتهای خرید آنلاین در میان مشتریان
محبوبیت خرید آنلاین روز به روز در حال افزایش است و مردم در کشورهای مختلف از وبسایتهای زیادی خریدهای خود انجام میدهند. اما کدام وبسایتهای خرید آنلاین در میان مردم از محبوبیت بیشتری برخوردارند؟ شرکت تحقیقات بازار SimilarWeb وبسایت های برتر خرید را در سال 2018 رتبه بندی کرده و اساس این رتبه بندی هم ترافیک و فعالیت مشتریان در سایت بوده است. برخی از این سایتها کاملاً نزد مردمی که خرید آنلاین انجام میدهند شناخته شده هستند (مانند آمازون، eBay، والمارت و غیره) اما وبسایتهایی که در آخر لیست آمدهاند ممکن است برای همه آشنا نباشند. در این مقاله لیستی از ده وبسایت برتر درحوزه خرید آنلاین را ذکر میکنیم.
1. وبسایت آمازون
این وبسایت در سال 1996 آغاز به کار کرد و اکنون تبدیل به اولین انتخاب مشتریان برای خرید اینترنتی شده است. در این وبسایت مشتریان به همه چیز دسترسی دارند از کتاب و اسباب بازی و لباس گرفته تا کفش و مواد غذایی و مبلمان. مشتریان میتوانند با پرداخت حق عضویت سالانه در برنامه پرایم عضو شده و سفارشات خود را به صورت رایگان و در عرض دو روز دریافت نمایند. همچنین اعضای پرایم به پخش آنلاین موسیقی، فیلم و دیگر رسانهها و بسیاری مزایای دیگر دسترسی دارند. ماهانه وبسایت آمازون به صورت متوسط 1.87 میلیارد بازدید کننده دارد.
2. eBay.com
این وبسایت که به صورت رسمی در سال 1998 افتتاح شد، یک پلتفرم خرید و فروش آنلاین است که مردم در آن وسایل دست دوم خود را خرید و فروش مینمایند. برنامه جدید این وبسایت که ضمانت قیمت نام دارد بهترین قیمتها را در مجموعه کالاهای eBay Deals در اختیار مشتریان قرار میدهد. این وبسایت ماهانه به طور متوسط 817.6 میلیون بازدید کننده دارد.
3. والمارت
از زمان شروع به کار این فروشگاه در سال 1962، این غول خرده فروشی همواره به دنبال ارائه پایینترین قیمتها و بهترین خدمات بوده است.این شرکت در سال 2000 وارد فضای آنلاین شد و Walmart.com را در آمریکا راه اندازی کرد. در حال حاضر وبسایت والمارت به طور متوسط 339 بازدید کننده در ماه دارد.
4. Etsy.com
این وبسایت در سال 2005 راه اندازی شد تا برای هنرمندان و سازندگان صنایع دستی و دیگر صنایع این امکان را فراهم کند تا محصولات دست ساز خود را به صورت آنلاین برای فروش عرضه کنند. در حال حاضر این وبسایت یکی از اولین انتخابها برای افرادی است که به دنبال محصولات هنری، هدیههای منحصربفرد و اجناس دست ساز هستند. در حال حاضر این وبسایت ماهانه متوسط 120.4 میلیون بازدید کننده دارد.
5. Target.com
در ابتدا این فروشگاه فیزیکی در سال 1962 افتتاح شد و در سال 1999 وارد دنیای آنلاین شد. این وبسایت جوایز مختلفی برای اپ موبایل خود دریافت کرده و یک اپ دیجیتالی موبایل به نام Cartwheel روانه بازار نموده که با همکاری فیسبوک طراحی کرده است. وبسایت تارگت ماهانه به طور متوسط 117.4 میلیون بازدید کننده دارد.
6. Aliexpress.com
این وبسایت که بخشی از Alibaba Group است در سال 2009 راه اندازی شد تا به صادرکنندگان، سازندگان و کارآفرینان چینی کمک کند محصولات خود را به صورت بینالمللی به فروش برسانند. این شرکت به جای یک فروشگاه آنلاین، خود را یک پلتفرم آنلاین میداند که فروشندگان و مشتریان را به هم وصل میکند. این سایت طیفهای وسیعی از کالا ارائه میدهد، از وسایل الکترونیک گرفته تا پوشاک و لوازم خانه و باغبانی. سایت علی اکسپرس ماهانه به طور متوسط 43.3 میلیون بازدید کننده دارد.
7. Costco.com
این وبسایت خرید و فروش عمده از سال 1976 که تأسیس شد، نامهای مختلفی داشته مانند Price Club و PriceCostco. برای خرید به صورت عمده و با قیمت پایین از این فروشگاه، مشتریان باید عضویت سالانه را خریداری نمایند. در سال 2001، وبسایت Costco راه اندازی شد و اعضا به خرید آنلاین از این فروشگاه دسترسی پیدا کردند. وبسایت Costco به طور متوسط ماهانه 42.1 میلیون بازدید کننده دارد.
8. Kohls.com
اولین فروشگاه زنجیرهای Kohl در سال 1962 افتتاح شد و در حال حاضر تبدیل به یک فروشنده مهم در حوزه پوشاک و لوازم خانه شده است. وبسایت Kohls.com در سال 2001 افتتاح شد و گستره فروشگاه را افزایش داد. وبسایت Kohl به طور متوسط ماهانه 40.4 میلیون بازدید کننده دارد.
9. Wish.com
این فروشگاه در سال 2010 توسط یک کارمند سابق گوگل راه اندازی شد. این وبسایت در این مدت به سرعت در عرصه آنلاین رشد کرده و تبدیل به یکی از مهمترین وبسایتها در حوزه خرید و فروش شده است. وبسایت Wish.com و اپ محبوب آن طیف وسیعی از کالاها را عرضه میکند که مستقیماً از سازندگان چینی گرفته شده و با قیمت پایین عرضه میشوند. با عضویت در وبسایت و جستجوی کالاها، مشتریان تجربه شخصی سازی شده خرید را خواهند داشت. این وبسایت به طور متوسط ماهانه 38.7 میلیون بازدید کننده دارد.
10. Sears.com
این فروشگاه معروف از قرن نوزدهم میلادی مشغول به کار بوده است. این فروشگاه در ابتدا یک شرکت فروش ساعت بود که به وسیله پست، سفارشات را به دست مردم میرساند. از آن زمان تاکنون این شرکت دچار تحولات زیادی شده و فراز و نشیبهای مختلفی را مشاهده کرده است. وبسایت Sears.com راه اندازی شد و در سال با Kmart ادغام شد. این وبسایت ماهانه به طور متوسط 26.1 میلیون بازدید کننده دارد.
نوآورترین شرکتهای جهان
وقتی صحبت از نوآورترین شرکتهای جهان به میان میآید، بسیاری از مردم انتظار ندارندکه این لیست سرشار از نام شرکتهای خرید و فروش آمریکایی باشد. ممکن است فکر کنید خرید و فروش آنلاین کالاهایی که توسط دیگران ساخته شده، امری ساده است که نیاز به خلاقیت زیادی ندارد. اما خلاقترین شرکتها به روشنی درک میکنند که خرید و فروش موفق چیزی بیش از خرید با قیمت پایین و فروش با قیمت بالاتر است. ظاهراً گردآورندگان فهرست خلاقترین شرکتها نیز به این موضوع توجه داشتهاند چون از میان 50 شرکت نوآور در سال 2014، 11 شرکت درحوزه خرید و فروش فعالیت دارند. فهرست سالانه خلاقترین شرکتهای خرید و فروش بسیار جالب توجه است هرچند گردآورندگان این فهرست اعلام نکردهاند که با چه معیارهایی این شرکتها را انتخاب کردهاند. اما مطمئناً روشهای علمی در این فرایند به کار رفته است. صرفنظر از روشهای به کار رفته در انتخاب این شرکتها، این فهرست همواره حاوی شرکتهایی است که کارها را به صورت متفاوت انجام میدهند، کارها را به صورت بهتر انجام میدهند و کارها را به گونهای انجام می دهندکه به نظر دیگران غیر ممکن است. برای شرکتهای بینالمللی فعال در حوزه خرید و فروش، این کارها شامل چگونگی عرضه کالا به مشتریان است. امروزه، نوآوری شامل کارهایی است که توجه مشتری را جلب کند. اهمیت این کارها از اهمیت خود محصول هم بیشتر است. در اینجا لیستی ازنوآورترین شرکتها را بیان میکنیم که به فرمول جادویی موفقیت دست یافتهاند. در میان 50 شرکت نوآور در سراسر جهان، این شرکتها رتبههای برتر را کسب کردهاند. البته برخی از این شرکتها را نمیتوان کاملاً شرکتهای خرید و فروش نامید اما خرید وفروش بخش عمده مدل تجاری آنها را تشکیل میدهد.
برترین شرکتها از لحاظ نوآوری در سال 2014
گوگل رتبه اول، نتفلیکس رتبه پنجم، نایک رتبه هفتم، اپل رتبه چهاردهم، Michael Kors رتبه پانزدهم، Warby Praker رتبه هفدهم، آمازون رتبه هجدهم، تسلا موتورز رتبه بیستم، T-Mobileرتبه بیست و یکم، GiftHub رتبه بیست و ششم و Levi Srauss رتبه سیام را در میان این 50 شرکت دریافت نمودند.
از آنجا که نوآروی به معنای عرضه بهترین و جدیدترین محصولات و خدمات است، قابل درک است که شرکتهایی که امروز نوآور هستند، ممکن است در آینده از این چرخه نوآوری خارج شوند. به همین دلیل، شرکتها باید نوآوری را در تمامی فرایندهای تصمیمگیری و پیش بینیهای مربوط به آینده شرکت لحاظ نمایند. نگاهی به فعالیتهای شرکتهایی مانند آمازون، اپل و گوگل که به مدت چندین سال نوآوری را در فعالیتهای خود ادامه دادهاند نشان میدهد که شرکتهای خرید و فروش باید ورای مرزهای زمانی و مکانی بیندیشند تا بتوانند پیشرفت نمایند.
پاسخ به نظر