اهمیت بروز رسانی سایت در رتبه گوگل

اهمیت بروز رسانی سایت در رتبه گوگل

گوگل از ارزیاب‌های کیفی می‌خواهد صفحات فرعی سایت شما و "URL صفحه اصلی مرتبط با آن" را بررسی کنند

صفحه اصلی سایت شما باید به صورت شکیل و به روز شده و آموزنده بوده و محتوای آن با موضوع صفحات داخلی سایتتان همخوانی داشته باشد. همچنین گوگل به دنبال کسب اطلاع درباره موارد زیر است:
چه کسی محتوای سایت را به روز رسانی می‌کند
مسئول وب سایتتان چه کسی است
کپی رایت محتوای سایت در اختیار چه کسی است
جزئیات مربوط به کسب و کارتان (که باید به صورت دقیق و هماهنگ در صفحات مهم رسانه‌های اجتماعی‌تان آورده شده باشد).

 

با 5 کلیک سایت خود را طراحی نمایید

 

آخرین به روز رسانی محتوای صفحه‌تان چه زمانی بوده است؟

در مورد سندیکا کردن مطالب سایرسایت ها دقت کنید. منظور از این اصطلاح این است که یک وب سایت، محتوایی از یک وب سایت دیگر (اعم از عکس، مقاله یا ویدئو) را برداشته و در وب سایت خود منتشر می‌کند، اما در اصل به همان منبع اولیه استناد می‌کنند. گوگل سایتی که محتوا را در آن پیدا می‌کند را "مسئول" آن محتوا به حساب می‌آورد.

طراحی سایت در کسب و کارهای اینترنتی به چه صورت باید باشد؟

اگر دارای کسب و کار اینترنتی هستید، صفحه خود را به گونه‌ای طراحی کنید که کاملاً قابل دسترس بوده و بهترین خدمات را به مشتریان خود ارائه کنید. گوگل در این باره اعلام کرده است "اطلاعات تماس و اطلاعات مربوط به خدمات مشتریان برای وب سایت‌هایی که از راه اینترنت درآمد کسب می‌کنند، اهمیت زیادی دارد. فروشگاه‌ها، بانک‌ها، شرکت‌های صادر کنننده کارت‌های اعتباری و غیره از این جمله‌اند. برای کاربران نیز باید امکان طرح پرسس فراهم بوده و در صورت مواجه با مشکل، باید به آنها کمک کرد. در مورد وب سایت‌های فروشگاهی، نیز گوگل از ارزیاب‌ها می‌خواهد به اطلاعات تماس کاربران ، همچنین سیاست‌های پرداخت فروشگاه‌ها و شرایط معاوضه کالا و بازپس گیری آن را بررسی کنند". گوگل از ارزیاب‌های کیفی را ملزم به یافتن این نوع اطلاعات در وب سایت شما کرده است، بنابراین آنها این نکته را به دقت مورد توجه قرار خواهند داد.

صفحات وب خود را به طور منظم به روز رسانی کرده و زمان آخرین به روز رسانی محتوا را به کاربران اطلاع دهید

گوگل در این زمینه از ارزیاب‌ها می‌خواهد تا " در وب سایت‌ها به دنبال شواهدی باشند که نشان دهد وب سایت به تازگی به روز رسانی شده و عملکرد درست و درستی دارد". گوگل به ارزیاب‌های کیفی اعلم کرده است که در مورد هر یک از نظرات و بازخوردهایی که در وب سایت‌ها درج می‌شود، حساس است. اگرچه در همه کسب وکارها، نظرات مختلفی از سوی کاربران درج می‌شود، اما در صورتی که گزارش‌های قابل اطمینان و متقاعد کننده‌ای درباره کلاهبرداری و اشتباهات مالی صورت گرفته در یک وب سایت دریافت کند، سوشهرت آن سایت را تأیید خواهد کرد.

 

اهمیت بروزرسانی سایت در رتبه گوگل


گوگل از ارزیاب‌های کیفی می‌خواهد میزان شهرت شما را مورد بررسی قرار دهد و مواردی که بیانگر سوشهرت شما است را اعلام کند. بنابراین قبل از این که ارزیاب‌های گوگل، سوشهرت سایت شما را اعلام کنند، خودتان اقدام به جست و جو در میان نظرات و بازخوردهای کاربران کرده و درباره عملکردتان قضاوت کنید. رتبه پایین وب سایت‌های مستقل، نقشی اساسی در رتبه آینده آنها خواهد داشت. گوگل آشکارا اعلام کرده است که " رتبه بسیار پایین در سایت BBB  (اداره کسب و کار بهتر)، یکی از علائم سوشهرت است". سایت‌های دیگری که کسب وکار شما را بررسی می‌کنند، YELP و Amazon هستند. اغلب با استفاده از اسپینت های قوی که حاوی اطلاعات schema.org هستند، می‌توانید از گوگل درخواست کنید که رتبه بندی کاربر را در SERP های واقعی نشان دهد. یکی از نکاتی قبلاً اشاره کردیم این بود که می‌توانید ظرف دو روز بعد از اضافه کردن کد ، در SERP، ستاره بگیرید ( مارس 2014).
در صورتی که می‌توانید یک صفحه ویکی پدیا بگیرید و آن را به روز نگه دارید. بقیه ما، باید با سخت کوشی واقعی بودن کسب و کارتان که این رتبه را به دست آورده است را ثابت کنید. در صورتی که تعداد نظرات منفی درج شده در وب سایتتان زیاد باشد، گوگل کسب و کار شما را در زمره کسب وکارهایی که " سوشهرت بالایی" دارند قرار می‌دهد. گوگل همچنین در سال 2013، از وجود الگوریتمی در این رابطه خبر داد. بنابر اعلام این شرکت، الگوریتم یاد شده به دنبال یافتن نظرات منفی کاربران نیست، چون این نوع نظرات و بازخوردها، جز طبیعی صفحات وب به حساب می‌آیند. گوگل برای ارزیاب‌های کیفی، یک مقیاس رتبه بندی برای صفحات وب معرفی کرده است. این مقیاس دارای 5 درجه برای ارزیابی کیفی یک صفحه وب است. این درجات عبارتند از بسیار کم، کم، متوسط، زیاد و بسیار زیاد. بنابر اعلام گوگل، صفحاتی که بالاترین میزان کیفیت را دارند، به کسب رضایت کاربر و تحقق هدف او کمک می‌کنند. از طرفی محتوای رضایت بخش این صفحات را یکی از کارشناس یا نویسندگان آن حوزه نوشته است. این نوع صفحات بخشی به نام درباره ما (About Us) در نظر گرفته‌اند که امکان دسترسی آسان به اطلاعات تماس وب سایت یا بخش خدمات مشتریان را فراهم کرده است.

اهمیت تعمیر و نگه داری سایت در رتبه بندی گوگل

یکی از مواردی که در رتبه بندی گوگل تأثیر دارد، تعمیر و نگه داری سایت است. به همین خاطر باید همیشه سیستم‌های مدیریت محتوا را به روز نگه دارید، لینک تصاویر معیوب و لینک‌های HTML را مرتباً چک کنید. اگر کار تعمیر و نگه داری سایت را جدی نگیرید، کاربران تجربه خوبی از حضور در صفحه شما نخواهند داشت و به این ترتیب رتبه سایت شما تنزل خواهد کرد. الگوریتم Google Panda در سال 2014، صفحاتی از وب که در زمینه تجارت الکترونیک فعالیت می‌کردند را انتخاب کرد. این صفحات به روشی قدیمی بهینه سازی شده بودند و هم اینک در زمره صفحات با محتوای ضعیف یا thin content قرار می‌گیرد. گوگل از ارزیاب‌ها می‌خواهد که سایت شما را نویگیت کرده وفعال یا غیر فعال بودن آن را مشخص کند. گوگل به ارزیاب‌ها اعلام می‌کند که مثلاً حسن عملکرد سبد خرید شما را بررسی کنند.

تأثیر به روز رسانی منظم در رتبه بندی گوگل

گوگل انتظار دارد که صفحات وب به طور منظم ویرایش، بازبینی و به روز رسانی شوند، به ویژه اگر در حوزه‌های مهمی مثل اطلاعات پزشکی فعالیت می‌کنند. البته طبق اعلام گوگل، همه صفحات ملزم به رعایت این سطح از استاندارد نیستند، اما در هر حال گوگل انتظار دارد که به روز رسانی اطلاعات در یک بازه زمانی معقول انجام شود. بازه زمانی معقول بر اساس موضوع و هدف صفحه وب و صفحات رقیب در وب مشخص می‌شود. گوگل، رتبه بندی صفحات وب را به وسیله متخصصان و کارشناسان انجام می‌دهد و نه محتواسازان معمولی. اگر مقدار محتوایی که در یک سایت وجود دارد زیاد بوده اما سایت دارای حسن شهرت نباشد، در نتیجه نباید انتظار عملکرد مطلوب از سوی سایت را داشت. " رتبه بالا به وب سایت‌هایی که حسن شهرت ندارند، تعلق نمی‌گیرد. حسن شهرت، می‌تواند کیفیت محتوای سایت شما را از حالت متوسطه به عالی ارتقا دهد. همچنین گوگل، محتوای سایت را بر زیبایی ظاهری آن ترجیح داده و آشکار از ارزیاب‌ها می‌خواهد بر اساس "قشنگی" یا "شکل ظاهری" سایت‌ها تصمیم نگیرند. هر صفحه وب باید روشی واضح برای تماس با مدیر سایت داشته باشد. این عامل در کسب رتبه بالا در گوگل نقش دارد. هایلایت کردن تبلیغات در طراحی، روش نادرستی است و گوگل در این زمینه به ارزیاب‌ها اعلام کرده است که در صورت مشاهده چنین موردی، به آن صفحه رتبه پائینی بدهند. از نظر گوگل، تجربه کاربری مطلوب به  از ارزیاب‌ها می‌خواهد تجربه کاربری مطلوب را بر هر کار دیگر از جمله conversion optimization ارجح بدانند.

 

همین الان صاحب وبسایت شوید

 

خبری خوب برای طراحان وب، مدیران محتوا و بهینه سازهای موتور جست و جو

گوگل صریحاً اعلام کرده است " اگر وب سایتی به طور منظم به روز رسانی نشود و متناسب با هدفی که دنبال می‌کند به امور تعمیر و نگه داری آن توجه نشود، در نتیجه آن سایت قطعاً با تنزل رتبه مواجه خواهد شد. همچنین اگر هدف شما از ایجاد سایت کلاهبرداری یا انجام اقدامات خرابکارانه است یا صرفاً به دنبال کسب درآمد از ترافیک‌های رایگانی هستید  که به سایتتان هدایت می‌شود و در عمل کاری برای رفع نیاز کاربران انجام نمی‌دهید، در نتیجه نباید از گوگل انتظار دادن رتبه بالا داشته باشید. دامین های مرتبط با در Whois منجر به کسب نمره پایین در سایت می‌شود، بنابراین برای هدایت افراد در سایت‌های مختلف خود، دقت کنید. استفاده بیش از اندازه از کلمات کلیدی در صفحه وب را به شما توصیه نمی‌کنیم، حتی اگر الگوریتم‌های گوگل هم آنها را بپذیرند.