نقش طراحی وب در استراتژی سئو
نقش مهم سئو یک سایت
آیا میدانستید که میتوانید استراتژیهای مربوط به سئو خود را حتی قبل اینکه وبسایتتان در موتورهای جستجو در دسترس قرار بگیرد، آغاز نمایید؟ به این کار طراحی سئو گفته میشود. اگر شما برای سئو خود در هنگام ساخت وبسایتتان برنامه ریزی داشته باشید، میتوانید حتی قبل از اینکه اولین کلمه کلیدی خود را وارد کنید نیز از مزایای آن استفاده نمایید. هر کسب و کاری نیاز دارد که برای داشتن موفقیتِ تضمینی در مسیر حرکت خود، روی سئو و استراتژیهای آن سرمایه گذاری کند. کلمه سئو در حقیقت کوتاه شده عبارت بهینه سازی موتورهای جستجو میباشد. بر اساس استراتژیهای سئو میتوان عملکرد وب سایت در صفحه نتایج جستجو را بهبود بخشید. برخی از این استراتژیها عبارتند از:
- طراحی وب: استفاده از ساختار مناسب برای سایت یکی از معیارهای گوگل است. زمانی که کاربران به وبسایت شما میروند، در همان ابتدا به اولین چیزی که توجه میکنند طراحی سایت است. سایت شما باید به شکلی طراحی شود که کاربران بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند و به هدفی که در ابتدای ورود به سایت داشتهاند، دست پیدا کنند.
- سئو تصاویر: ارائه تصاویر مناسب و استفاده از آنها برای تأثیرگذاری بیشتر. تصاویر خود را بهینه نمایید و آنها را فشرده کنید تا برای کاربران با سرعت بیشتری بارگذاری شوند. تصاویری که برای سایت خود استفاده میکنید باید با محتوای شما همگام باشد.
- سئو محتوا: انتشار محتوای مناسب و مفید در سایت. محتوای شما باید مستقیماً با هدفی که سایت شما دارد ارتباط داشته باشد. پس در نتیجه سعی کنید از اینکه صفحات خود را با محتوای بیش از اندازه پر کنید، دوری و سعی کنید فضای خالی کافی داشته باشید. یک وبسایت به روز و مدرن میتواند بازدیدکنندگان بیشتری را جذب کند و در نتیجه آن رتبه بهتری را داشته باشد.
- ثبات: اگر یکی از اهداف شما این است که برند خودتان را داشته و آن را به همگان معرفی کنید، باید از طراحیهایی استفاده کنید که منعکس کننده هدف شما باشند. اگر چنین باشد، برند شما به راحتی شناخته شده و اعتبار شما نیز افزایش پیدا میکند.
- پاکسازی وبسایت: این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است. شما باید اطمینان حاصل کنید محتوایی که در سایت خود دارید به نفع سایتتان میباشد. پس موفقیت سایت خود را با داشتن اشتباهات در این زمینه به خطر نیندازید. این اشتباهات عبارتند از:
- صفحات قدیمی و کم ارزش: آنها را پاک کنید. چرا که صفحات به سئو سایت شما کمکی نمیکنند و این کار میتواند نتایج بهتری را برای شما داشته باشد.
- لینکهای شکسته: سایتهایی که لینک شکسته زیادی دارند، در موتورهای جستجو رتبه خوبی نمیگیرند.
- به روز رسانی منظم: شما باید به طور منظم محتوای جدید را به سایت خود اضافه نمایید.
- محتوای تکراری: داشتن محتوای تکراری در سایت میتواند تأثیر بسیار منفی روی سایت شما داشته باشد.
- Pop-upها: معمولاً قبل از رسیدن به محتوای مورد نظر pop-upها نمایش داده میشوند که تأثیرت منفی بسیاری روی سئو سایت شما میگذارند.
در میان استراتژیهای زیادی که در این خصوص معرفی میشوند، طراحی وب مهمترین عاملی است که عملکرد یک کسب و کار را در آینده تعیین میکند. در حقیقت، شاید حتی بتوان گفت که سایر عوامل میتوانند زیر مجموعه این استراتژی مهم باشد. در ادامه راههایی را به شما معرفی میکنیم که به کمک آنها بتوانید با بهبود عملکرد خود در زمینه طراحی وب، سئو وبسایت خود را نیز بهبود ببخشید.
سئو و طراحی وب
سئو و قوانین آن به طور مداوم در حال تغییر و تحول میباشد. در چند سال گذشته، توسعه دهندگان وب یک رویکرد یکپارچه را در خصوص سئو و طراحی وب اتخاذ کردهاند. به عنوان مثال، کلمات کلیدی نقش بسیار مهمی را در بحث سئو سایت ایفا میکند. این کلمات کلیدی به شکلی هوشمندانه به تگ عناوین، تگmeta description و موارد این چنینی مرتبط میشود. با این حال، شما باید قبل از استفاده از یک کلمه کلیدی، در خصوص میزان مرتبط بودن کلمه کلیدی مورد نظر خود تحقیق نمایید.
سئو بد نتیجه طراحی بد است
مخاطبان هدف شما ممکن است بعد از دنبال کردن یک کلمه کلیدی مشخص، به سایت شما بیایند. با این حال، آنها اغلب نمیتوانند محتوای سایتی را دنبال کنند که طراحی ضعیفی دارد. اصلیترین دلایل این اتفاق نیز این است که بیش از اندازه به هم ریخته میباشند و خواندن چنین مطالبی دشوار است. این امر میتواند روی رتبه موتور جستجو شما تأثیر بسیار بدی داشته باشد. این رفتار کاربری که وارد سایت شما شده است، به موتور جستجو این سیگنال را ارسال میکند که کسب و کار شما برای کلمه کلیدی مربوط، مناسب نمیباشد. از این رو، برای حفظ رتبه و بهبود آن باید توجه داشته باشید که مشارکت مشتری و رضایت او از اهیمت بسیاری برخوردار است.
سرعت بارگذاری صفحه وب
به طور متوسط کاربران تنها 2 تا 3 ثانیه قبل از بازگشت به صفحه نتایج جستجو منتظر میمانند. در نتیجه، اگر شما تاکنون محتوایی که سرعت بارگذاری صفحات شما را پایین میآورند، مثل فایل تصاویر بزرگ را حذف نکردهاید، باید سریعاً این کار را انجام دهید. سرعت، یک معیار اصلی برای موتورهای جستجو در خصوص رتبه بندی وب سایت شما نیست اما اگر در این زمینه عملکرد ضعیفی داشته باشید، این امر روی سایر معیارهای عملکرد شما مثل میزان خروج از صفحه و میزان کلیک تأثیر داشته و همچنین منجر به شیب نزولی رتبه شما خواهد شد. شما میتوانید با استفاده از page speed insight سرعت صفحه خود را آزمایش نمایید.
ساختار صفحه و سئو
ساختار صفحه مرتب و واضح، نرخ تبدیل را افزایش میدهد. زمانی که سایت شما از ساختار خوبی برخوردار باشد، کاربر تشویق میشود که در صفحه شما باقی بماند. هر چقدر که پیدا کردن اطلاعات مورد نظر در وبسایت شما راحتتر باشد، رتبه SERP شما بهتر خواهد بود. افراد معمولاً دوست ندارند که در لایههای صفحات یک پیج حرکت کنند تا پاسخ سؤالات خود را پیدا کنند. آنها معمولاً انتظار دارند در اولین صفحه وبسایت به پاسخ سؤال مورد نظر خود دست پیدا کنند. صفحاتی که هنگام طراحی آنها این نکات در نظر گرفته نشده است، شانس اینکه کاربران را درون خود نگه دارد تا حد زیادی از دست میدهند. در حالت ایده آل، محتوای وبسایت شما باید در بالای صفحه باشد، به طوری که نیمه بالای صفحه را در برگرفته باشد و شما بتوانید بدون حرکت کردن به سمت پایین آن را ببینید. فضای آزاد و فاصله مناسب میان تصاویر بیشتر از آنچه که تصور کنید به شما کمک میکند و تجربه بسیار زیبا و چشم نوازتری را برای کاربران فراهم میآورد.
سئو و طراحی سایت با یکدیگر ارتباط مستقیم دارند و باید در کنار هم در نظر گرفته شوند. هر چقدر که طراحی یک وب سایت بهتر باشد، عملکرد سئو آن نیز بهتر خواهد بود. مطمئناً یک سایت پیچیده نمیتواند از نظر کاربران جذاب باشد. پس در نظر داشته باشید که هر چقدر طراحی یک سایت سادهتر و راحتتر باشد، تأثیرگذاری بیشتری را نیز خواهد داشت. پس باید روی این موضوع دقت بسیاری داشته باشید. طراحی سایت شما روی رتبه بندی سایت شما تأثیر گذاشته و مشخص میکند آیا شما در محیط آنلاین حضور قدرتمندی را دارید یا نه. دلیل این اتفاق، این است که همانطور که پیشتر گفته شد طراحی سایت، برداشت موتورهای جستجو از سایت شما و همچنین پاسخی که مشتریان به سایت شما میدهند را تحت تأثیر قرار میدهد.
پاسخ به نظر