بهینه سازی محتوا برای آینده گوگل
چگونه محتوای سایت را با آینده گوگل سازگار کنیم؟
رشد سریع بازاریابی دیجیتال به معنای این است که برندهای بیشتری تلاش میکنند تا مشتریان خود را با محتوای آنلاین جذب کنند. با توجه به مزایای بلندمدت و هزینههای پایین بازاریابی محتوای دیجیتال، این کار درستی است. در حال حاضر بازاریابی و بهینهسازی محتوا تبدیل به استراتژی اصلی بازاریابی دیجیتال شدهاند. بیش از 90 درصد بازاریابان در کمپینهای تبلیغاتی خود از بهینهسازی محتوا استفاده میکنند. گوگل همواره در حال آپدیت کردن الگوریتمهای خود است و بازاریابان دیجیتال باید همواره در حال یافتن راههای جدید و نوآورانه باشند تا در موتورهای جستجو دیده شوند. به عنوان مثال، در آپدیتی که در سپتامبر سال 2019 انجام شد، کیفیت بک لینکها نسبت به کمیت آنها از اهمیت بالاتری برخوردار شد. به همین دلیل باید این آپدیتها را همیشه دنبال کرد و با توجه به آنها، محتوای خود را تغییر داد.
از دستههای موضوعی برای لینک داخلی استفاده کنید
محتوای بلند را فراموش نکنید. از مقالاتی استفاده کنید که بیش از هزار کلمه باشند تا برای دنبال کنندگان وفادار شما مناسب باشند. با توجه به اینکه الگوریتمهای جدیدگوگل به محتوای بلند ارزش بیشتری میدهند، تولید چنین محتوایی به شما کمک میکند تا رتبه بالاتری در نتایج جستجو کسب کنید. همچنین به دستههای موضوعی نیز توجه کنید، یعنی چندین متن بلند و باکیفیت که در مورد یک موضوع واحد هستند. از این دستههای محتوایی استفاده کنید تا به گوگل نشان دهید به دنبال فریب دادن سیستم با استفاده از محتوای پر از کلیدواژه نیستید. بلکه متعهد به ارائه اطلاعات ارزشمند به کاربران خود در مورد موضوع مورد نظر هستید. برای هر موضوع گستردهای که به برند شما به آن میپردازد، محتوای مستقلی تولید کنید که بتواند چندین زیر موضوع را پوشش دهد. سپس برای هر موضوع فرعی، یک محتوای خوشهای ایجاد کنید و هر کدام از مقالات را به محتوای اصلی لینک دهید. به عنوان مثال، موضوع اصلی شما میتواند "ورزش کردن"باشد. سپس موضوعات فرعی را میتوان ورزش کردن برای کاهش وزن، ورزش کردن برای عضله سازی و غیره ایجاد کرد. به جای اینکه یک مقاله را به تمامی این ابعاد اختصاص دهید، برای هر زیرموضوع یک مقاله بنویسید و آن را به مقاله اصلی لینک دهید. با استفاده از این محتوای خوشهای، میتوانید خود را به عنوان یک مرجع در حوزه خود مطرح کنید و توجه مخاطبان و الگوریتم های گوگل را به خود جلب کنید.
در تولید محتوا به نیت کاربر نیز توجه کنید
سئو جایگاه سایت شما در صفحه نتایج موتورهای جستجو را ارتقا میدهد و این کار به جذب شدن کاربران بیشتر به سمت سایت شما کمک میکند. اما متقاعد کردن مردم به اینکه محصول شما را خریداری کنند، عضو خبرنامه شوند و سپس دوباره به سمت سایت شما بازگردند، تمامی این موارد به قصد کاربر یا نیت جستجو بستگی دارد. از خود بپرسید "آیا محتوای سایت من به جستجوی کاربران پاسخ میدهد؟" اگر پاسخ منفی است، باید استراتژی تولید محتوای خود را بر نیت جستجو متمرکز کنید. قصد جستجو به دلیل کاربران برای جستجوی یک موضوع خاص میپردازد. گوگل توانایی بالایی در تعیین قصد جستجو دارد. این موتور جستجو در حال حاضر سایتهایی را که علاوه بر کلمه مورد جستجو، نیت جستجوی کاربر را نیز در نظر میگیرند در رتبه بالایی قرار میدهد. بنابراین محتوای خود را به گونهای تولید کنید که متناسب با نیت جستجوی کاربران باشد. بازدیدکنندگان سایت خود را دسته بندی کنید و بر اساس آن محتوای خود را تنظیم کنید تا بتوانید به رضایت کاربر بالاتری برسید. محتوای خود را بر اساس جستجوهای تراکنشی، ناوبری و اطلاعاتی تنظیم کنید:
- جستجوی تراکنشی: توسط کاربرانی انجام میشود که تحقیقات خود را انجام دادهاند و میخواهند محصولی را خریداری کنند. این جستجوها بالاترین ارزش را دارند. کلماتی مانند "قیمت"، "مقایسه" و "تخفیف" کلمات مهمی هستند.
- جستجوهای ناوبری: توسط کاربرانی استفاده میشوند که میخواهند بدانند برای انجام کار خود باید به کجا بروند. آنها اغلب یک URL یا یک مکان فیزیکی را سرچ میکنند که شامل نام محصول، نام برند، مکان و آدرس است.
- جستجوهای اطلاعاتی: که بیشتر برای تحقیق کاربران هستند تا خرید محصول. این جستجوها اغلب شامل کلماتی مانند "چگونه"، "کِی" یا "چه" هستند.
- محتوایی تولید کنید که مستقیماً به تمامی این سه نوع جستجو پاسخ میدهد.
در بهینه سازی محتوا، برای جستجوی زبان طبیعی آمادگی داشته باشید
طبق پیش بینیها در سال 2020، 50 درصد جستجوها از طریق فرمان صوتی خواهد بود. نسل جوان بیشتر از این نوع سرچ استفاده میکند. اما به خاطر داشته باشید که زبان گفتاری و نوشتاری با هم متفاوت است. بنابراین باید محتوای خود را به گونهای تولید کنید که سازگار با جستجوی زبان طبیعی باشد. بر کلمات کلیدی تمرکز نکنید بلکه به سؤالات به همان شیوه انسانها جواب دهید.
بنابراین، محتوا را به شیوه زیر تولید کنید:
- پرسشهای کامل در محتوا بپرسید و به تعداد جملات زیاد و کوتاه تقسیم نکنید.
- به سرتیترها و عنوانها عبارات بلند و خاص اضافه کنید.
- محتوای زبان طبیعی را برای جستجوهای "نزدیک به من" بهینه سازی کنید.
- اطمینان حاصل کنید که سایت شما موبایل فرندلی است چون اکثر سرچهای صوتی با دستگاههای موبایل انجام میشوند.
- کلمات کلیدی بلند و طبیعی را هدف قرار دهید.
برای رسیدن به بالای صفحه نتایج، تمامی این موارد را با هم ترکیب کنید تا ترافیک بیشتری را به سایت خود هدایت نمایید.
موضوعات را بهینه سازی کنید نه کلمات کلیدی
بهینه سازی کلمات کلیدی باعث میشود که یک صفحه برای کلمات مختلف رتبه بگیرد. اما بهینهسازی موضوعی باعث میشود که یک صفحه برای کلمات کلیدی خاصی رتبه بگیرد که شامل کلمه کلیدی اصلی و کلمات هم خانواده و هم معنی آن است. از آنجا که تمرکز گوگل از کلمات کلیدی به سمت قصد کاربر در حال تغییر است، بهینهسازی موضوعی در آینده باعث افزایش رتبه میشود. اگر در مورد موضوعات عمیق تحقیق کنید، خود به خود به موضوعات مرتبط برمیخورید. صفحه را به درستی بهینهسازی کنید، عمق و وسعت مطلب را به گوگل نشان دهید و کاری کنید که سایت شما برای کلمات کلیدی بیشتری رتبه بگیرد. از روشهایی استفاده کنید که به شما اتوریته موضوعی بدهند. راحتترین روش این است که یک مقاله که بالاترین رتبه برای یک موضوع خاص دارد را بهبود دهیم. همچنین حوزههایی را بررسی کنید که در آن رقابت زیادی وجود نداشته باشد. در محتوای خود آمار، مثال، دستورالعملهای گام به گام و شکل ونمودار وارد کنید. اما کیورد استافینگ انجام ندهید. به خاطر داشته باشید که هدف این نیست که بلندترین و عمیقترین مقالات را بنویسید. بلکه تمرکز شما باید بر پاسخگویی به سؤالات مرتبط از طریق این مقالات باشد.
در نهایت اینکه گوگل همواره در حال تغییر است. اما این بدان معنا نیست که از روشهای تولید محتوای معمولی و متوسط استفاده کنید. بلکه باید یک رویکرد را پیدا کنید که به نظر بلند مدت میرسد و محتوای خود را به گونهای تولید کنید که نیازهای مشتریان شما را برآورده کند. با تولید محتوای باکیفیت کاری کنید که گوگل نتواند محتوای شما را نادیده بگیرد. اگر نیاز است از خدمات تولید محتوای حرفهای استفاده کنید و یک استراتژی تولید محتوا اتخاذ کنید که در طول زمان پایدار بماند.
پاسخ به نظر