ویژگی های سایت با سئو خوب
کدام ویژگیها به بالا بردن رتبه گوگل کمک میکنند؟
برای بهینهسازی وبسایت خود باید ویژگیهایی در سایت خود داشته باشید که از نظر گوگل کیفیت بالا محسوب میشوند. مطمئناً شما برای ایجاد یک وبسایت هدفی را دنبال می کنید. فرقی نمیکند که هدف شما فروش یک محصول در فروشگاه اینترنتی باشد یا ارائه اطلاعات لازم در مورد یک موضوع خاص. طبق استانداردهایی که گوگل اعلام کرده است، صفحات با کیفیت بالا برای کاربران رضایتبخش هستند و این صفحات به اهداف خود دست مییابند. در زیر به نمونههایی از این ویژگیها اشاره میکنیم که از نظر گوگل با کیفیت به شمار می روند و برای افزایش رتبه گوگل باید به آنها توجه داشته باشید:
- محتوای اصلی باید کیفیت بسیار بالا، جامع و رضایتبخش داشته باشد.
- نوتیفیکیشینهای کپی رایت باید به روز باشند.
- طراحی وبسایت کاربردی باشد.
- نویسنده وبسایت یا خود وبسایت باید اعتبار و تخصص داشته باشند (نام خود را در گوگل سرچ کنید و به اعتبار خود پی ببرید).
- محتوای فرعی باید بسیار مفید باشد و به بهبود تجربه کاربری کمک کند.
- وبسایت باید قابل اعتماد باشد.
- گوگل به دنبال تخصص و تجربه است پس باید این را کاملاً برجسته کنید.
- اطلاعاتی که در وبسایت ارائه میدهید باید دقیق باشد.
- آگهیهای تبلیغاتی میتوانند در بالای صفحه باشند به شرطی که توجه را از محتوای اصلی صفحه دور نکنند.
- اطلاعات تماس وبسایت باید بسیار عالی و رضایتبخش باشد.
- صفحات خطای 404 باید بسیار مفید و شخصی سازی شده باشند.
- باید برای تخصص خود مدرک ارائه دهید.
- باید به جزییات توجه ویژه داشته باشید.
اگر گوگل مشاهده کند که شما برای وبسایت خود زمان و انرژی صرف میکنید، به شما پاداش خواهد داد (یا حداقل وقتی رتبه رقبای شما پایین میرود، رتبه شما را بالا میبرد).
صفحات با کیفیت چه ویژگیهایی دارند؟
کیفیت محتوای اصلی یکی از مهمترین معیارها در تعیین کیفیت یک صفحه است. برای ارتقای کیفیت محتوای وبسایت باید تلاش، زمان، تخصص، استعداد یا مهارت زیادی را صرف نمایید. رتبهای که گوگل به وبسایت شما میدهد براساس تلاشی است که صرف رضایتبخش شدن وبسایت خود میکنید. شما باید تخصص، اعتماد و اعتبار وبسایت خود را نشان دهید. حداقل برای موضوعاتی که در آن رقابت بالا است، گوگل بر موارد ذکر شده تأکید زیادی دارد. برای رسیدن به رتبه برتر گوگل، باید محتوای سایت شما از کیفیت بالایی برخوردار باشد. اگر محتوای اصلی شما ضعیف باشد، سرشار از غلطهای تایپی، گرامری و نقطه گذاری باشد، یا اگر محتوای شما مفید و قابل اعتماد نباشد، هرچیزی که منجر به تجربه کاربری ضعیف شود، همه این موارد منجر به افت رتبه شما میشوند. گوگل اعلام کرده است که اگر زمان، تخصص، مهارت و تلاش کافی برای تولید محتوا به کار نرفته باشد، به صفحه مورد نظر رتبه کم کیفیت میدهد. صفحات کم کیفیت صفحاتی هستند که نمیتوانند هدف خود را محقق نمایند. اما در نظر داشته باشید که محتوای کم کیفیت همیشه رتبه پایین نمیگیرد. اگر شما بتوانید با همان محتوای کم کیفیت تجربه کاربری رضایتبخشی خلق کنید، همین هم کافی است (اما همیشه این امکان وجود دارد که فرد دیگری نسبت به شما محتوای بهتری ارائه دهد و رتبه شما را کاهش دهد). کارشناسان گوگل از برندهای بزرگ انتظار بیشتری نسبت به شرکتهای کوچک دارند (اما این بدان معنا نیست که نیازی به برآورده کردن تمامی معیارهای گفته شده ندارید). همچنین اگر به پیشنهادات گوگل به وبمسترها در مورد ایندکس وبسایت عمل نکنید، رتبه شما کاهش مییابد. اگر طراحی وبسایت شما خوب نباشد، محتوای وبسایت کم کیفیت باشد، و آگهیهای تبلیغاتی زیادی روی صفحه داشته باشید که تمرکز کاربر را به هم می زند، رتبه شما افت خواهدکرد.
سیگنالهای کم کیفیت مورد نظر گوگل کدامند؟
صفحات کم کیفیت غیر رضایتبخش هستند و ویژگیهایی دارند که مانع از رسیدن به اهدافشان میشوند. این صفحات از تخصص و اعتبار کافی برای تحقق هدف وبسایت برخوردار نیستند. این عناصر شامل موارد زیر میشوند:
- تعداد زیاد کامنت های اسپم
- محتوای کم کیفیت که سیگنال تخصص، اتوریتی و تراست ندارد.
- ارزشی به کاربران اضافه نمیکند.
- طراحی صفحه وب ضعیف است.
- فعالیتهای مخرب یا گمراه کننده روی سایت انجام میگیرد.
- شهرت سایت منفی است.
- محتوای سایت به صورت اتوماتیک و توسط ربات ایجاد میشود.
- اطلاعات تماس در وبسایت وجود ندارد.
- اطلاعات ارائه شده در سایت جعلی یا نادرست هستند.
- سایت غیرقابل اعتماد است.
- صفحات سایت تنها به این دلیل ایجاد شدهاند که به بیرون لینک دهند.
- صفحات هدفی را دنبال نمیکنند.
- صفحات سرشار از کلیدواژه هستند.
- خدمات مشتریان مناسب نیستند.
- سایتهایی که فعالیتهایی انجام میدهند که مورد تأیید گوگل نیستند.
رتبه خنثی چیست؟
صفحات وب میتوانند رتبه خنثی نیز از گوگل دریافت نمایند. صفحاتی که هیچ کار منفی انجام نمیدهند اما در عوض کار مثبتی نیز انجام نمیدهند رتبه خنثی دریافت میکنند. این صفحات ویژگیهایی ندارند که نشان دهد میتوانند رتبه بالایی کسب نمایند.
رتبه متوسط صفحات وب چیست؟
صفحات متوسط به هدف خود میرسند اما سطح تخصص، اتوریتی و تراست آنها نه بالا است و نه پایین. آنها ویژگیهایی که به آنها کمک کند به رتبه بالا دست یابند را در اختیار ندارند. گاهاً صفحاتی یافت میشوند که ترکیبی از ویژگیهای کیفیت بالا و پایین را از خود بروز میدهند. در این موارد، بهترین رتبهای که میتوان به این سایتها داد رتبه متوسط است. همچنین در مواقعی که نویسنده یا شخص مسؤول خلق یک محتوا ناشناس باشد، گوگل به صفحه مورد نظر رتبه متوسط میدهد. اگر شما چندین نویسنده در وبسایت خود دارید، باید استانداردهای ویرایشی بالایی داشته باشید. ممکن است فکر کنیدکه اگر از بررسیهای الگوریتم گوگل سربلند بیرون بیایید، ارزیابان انسانی گوگل شما را رها نمیکنند اما اینگونه نیست. اگر اینگونه بود که هیچکس نمیتوانست رتبه بالایی را از گوگل دریافت کند. اگر شما با محتوای خود ارزیابان کیفی گوگل را تحت تأثیر قرار دهید آنها به شما رتبه خوبی خواهند داد. تنها چیزی که باید به آن توجه کنید این است که تمامی این کارها را با صداقت انجام دهید. فکر تقلب کردن را از سر خود بیرون کنید. به خصوص اگر شما یک کسب و کار واقعی هستید که میخواهید رتبه خود را در گوگل بالا ببرید، میتوانید با انجام کارهای گفته شده، ارزیاب کیفی گوگل را متقاعد نمایید و کیفیت کسب و کار و وبسایت خود را به او نشان دهید. شهرت واقعی را نمیتوان جعل کرد. بنابراین اگر شهرت شما واقعی باشد، حتماً آن را در وبسایت خود نیز نشان دهید. این کار را با ارائه اطلاعات تماس دقیق در وبسایت خود انجام دهید.
لیستهای ارگانیک گوگل مخصوص کسب و کارهایی است که معتبر، متخصص و قدرتمند باشند. این استاندارد بالایی است و ممکن است هیچگاه نتوانید به این استانداردها برسید مگر اینکه در رقابت جدی باشید چون کارهای زیادی است که باید برای رسیدن به این هدف انجام دهید. بنابراین اگر کسب و کار شما خیلی معروف نیست باید روی تکنیکهای Adwords خود کار کنید. گوگل اعلام کرده است که هر سال به طور متوسط سه آپدیت جدید اعمال میکند. این آپدیتهای کیفی یادآور آپدیتهای پاندا هستند و اغلب مواقع بر بسیاری از وبسایتها به صورت همزمان اعمال می شوند. اغلب این آپدیتها تکنیکهای سئویی که قبلاً کارشناسان سئو به آنها میپرداختند را از رده خارج میکنند. معمولاً گوگل سالانه سه تا چهار آپدیت جدید دارد و به موضوعات مختلفی تمرکز دارد. اما علاوه بر این آپدیتهای سالانه، تغییرات روزانه هم در الگوریتمها ایجاد میشوند. بنابراین برای داشتن یک استراتژی سئوی مناسب شما همواره باید از این آپدیتها آگاه باشید و تکنیکهای مناسب را برای بالا بردن رتبه سایت خود در گوگل به کار ببرید.
پاسخ به نظر