اهمیت تگ های H در سئو سایت

H1-H6: سرتیترهای صفحه و اهمیت آنها در سئو
ممکن است گوگل صریحاً اعلام نکرده باشد که برای کسب رتبه بالا در گوگل باید از تگهای سرتیتر (H1 تا H6) استفاده کنید اما بهتر است که از آنها استفاده کنید، به ویژه از H1. اگر شما میخواهید صفحه خوبی برای کاربران و همچنین برای گوگل ایجاد کنید، بهتر است که از این سرتیترها استفاده کنید هرچند که کاری سنتی به نظر برسد. بسیاری از وبمسترها هنوز هم تنها از یک تگ سرتیتر H1 استفاده میکنند چون فکر میکنند که هدف اصلی W3C این بود که این سرتیتر به همین گونه در HTML4 به کار برود. اگر تصمیم گرفتید که این کار را انجام دهید، اطمینان حاصل کنید که این تگها در بالای صفحه قرار داشته باشند و کلیدواژههای اصلی و دیگر کلیدواژه های مرتبط نیز درون آنها قرار داشته باشد. همچنین میتوانید با استفاده از CSS، ظاهر تگها را کوچک و بزرگ کنید.
میتوانید با استفاده از HTML5، چندین H1 داشته باشید اما بسیاری از سایتها هنوز هم از HTML4 استفاده میکنند. استفاده از H2 تا H6 بستگی به اندازه صفحه دارد اما در بیشتر صفحهها میتوانید از H1، H2 و H3 استفاده کنید. اما هر کاری که میکنید حتماً باید به گونهای روان ارائه شود تا کاربران تجربه خوشایندی داشته باشند. اما تعداد کلمات مناسب در تگ H1 چقدر است؟ معمولاً بهتر است که تعداد کلمات تا آنجا که میشود کم باشد اما باز هم خودتان تصمیم بگیرید که چه اندازه برای هدف شما بهتر است و منظور را بهتر میرساند. گوگل از تگهای H1 برای درک بهتر ساختار متن در صفحه مورد نظر استفاده میکند. همچنین، اگر عنوان صفحه شما ناقص باشد، گوگل به جای آن از تگ سرعنوان استفاده میکند. مثل همیشه، باز هم یادآوری میکنیم که سعی کنید تگهای سرعنوان شما همیشه با محتوای صفحه همخوانی کامل داشته باشد ومهمتر از آن اینکه اسپمی هم نباشد.
Alt Tags و ALT Text
تمامی تگها توسط گوگل چک میشوند اما باید مراقب باشید که آنها را بیش از حد بهینه سازی نکنید. بسیاری از وب سایتها به خاطر بهینه سازی بیش از حد عناصر غیر قابل مشاهده در صفحه توسط گوگل مجازات شدهاند. تگهای ALT بسیار مهم هستند و اگر درست بهینه شوند، فواید زیادی به همراه خواهند داشت. جان موئلر میگوید:" در بیشتر مرورگرها، وقتی تصویر نمایش داده نمیشود، به جای آن متن alt ظاهر میگردد. بنابراین، ما این نوع متن را بخشی از متن اصلی صفحه در نظر میگیریم." میتوانید کلیدواژههای اصلی را در ALT به کار ببرید اما مراقب باشید که تنها زمانی این کار را انجام دهید که تصویر با کلیدواژهها کاملاً مرتبط باشد. همچنین، تگهای ALT خود را تنها برای گوگل بهینه سازی نکنید. کاربران را نیز مد نظر داشته باشید. برای متنهای توضیحی که برای کمک به بازدیدکنندهها مینویسید، از تگهای ALT استفاده کنید و تا حد امکان از تگهای منحصربفرد و غیرتکراری استفاده کنید؛ همان کاری که برای عنوان و توضیحات متن انجام میدهید. افزودن یک تگ کار بسیار راحتی است و باید برای تمامی تصاویر خود این تگها را به کار ببرید. این کار به دسترسی شما کمک میکند و به گوگل کمک میکند نقش تصویر را در صفحه مورد نظر درک کند. اما در این مورد وسواس زیاد به خرج ندهید. در هنگام بهینه سازی، علاوه بر گوگل، کاربران خود را نیز مد نظر داشته باشید.
به دسترسی و مفید بودن نیز فکر کنید. همچنین به یاد داشته باشید که اگر نمیخواهید زمان زیادی را صرف تگ ALT کنید، حداقل از یک ALT سفید (یا ارزش صفر) استفاده کنید تا کاربرانی که از صفحهخوان (نرمافزاری که محتوای صفحه را به فرمهای دیگر تبدیل میکند و برای افرادی مانند نابینایان مفید است) نیز استفاده میکنند بتوانند از صفحه شما لذت ببرند. صفت alt باید برای توصیف تصاویر به کار گرفته شود. مثلاً اگر شما تصویری دارید که یک صندلی کودک بنفش را نمایش میدهد، باید از "صندلی کودک بنفش" = alt استفاده کنید. وقتی تصویر به عنوان یک هایپرلینک برای یک صفحه به کار میرود، از صفت عنوان استفاده کنید. صفت عنوان باید نشان دهد که وقتی بر تصویر کلیک میکنید چه اتفاقی میافتد. مثلاً اگر تصویر بزرگتر میشود، باید اینگونه باشد:" اندازه بزرگتر تصویر صندلی کودک بنفش" = title. از آنجا که گوگلبات متن درون تصویر را به طور مستقیم مشاهده نمیکند، گوگل بیشتر به اطلاعات ارائه شده در صفت alt تمرکز میکند. میتوانید به راحتی صفت alt را با صفت title و دیگر صفتها تکمیل کنید تا ارزش بیشتری را برای کاربران خود خلق نمایید. مثلاً اگر تصویر یک دختر بچه دارید که با یک توپ بازی میکند میتوانید برای صفت alt تصویر چیزی شبیه به این بنویسید: "دخترم در حال بازی با توپ". اگر در تصویر لینکی دارید که با کلیک روی آن، تصویر بزرگتر میشود، میتوانید برای صفت عنوان تصویر چیزی شبیه به این بنویسید: "این تصویر را با وضوح بالاتر مشاهده کنید".
تعداد کلمات مناسب در تگ ALT
تعداد کلماتی که در تگ alt به کار میروند، توسط گوگل شمارش میشوند. طبق بررسیهایی که کارشناسان سئو انجام دادهاند، گوگل 16 کلمه اول متن تگ alt را شمارش میکند و اگر متن بیشتر از 16 کلمه داشته باشد، آنها را نادیده میگیرد. بنابراین اگر برای توصیف عکسی از تگ alt استفاده میکنید، بهتر است که بیش از 16 کلمه را به کار نبرید. اگر نیاز به توضیح بیشتری دارید، روشهای دیگری هم هستند که به شما کمک کنند و در چارچوب قواعد سئو نیز باشند.
صفتهای عنوان لینک، تگهای اختصاری و ABBR
آیا گوگل متنهای درون تگ اختصاری را به حساب میآورد؟ خیر. از بررسیهای به عمل آمده در مورد رنک گوگل، کلیدواژههای داخل تگ اختصاری توسط گوگل نادیده گرفته میشوند. گوگل صفت عنوان، ABBR و نام فایل عکس را در رتبه بندی لحاظ نمیکند. اما کلمات (یا حداقل اعداد) اطراف عکس در SCRIPT گاهی توسط گوگل لحاظ میشود. کاملاً واضح است که گوگل بسیاری از عناصر قابل مشاهده در صفحه را نادیده میگیرد. مهمترین تگی که باید بهینه سازی کنید تگ P است، مگر اینکه دلیل محکمی برای کار روی دیگر تگها داشته باشید.
محتوای خلق شده توسط کاربر و تالارهای گفتگو
ظاهراً گوگل به دنبال این است که ادمین های تالارهای گفتگو را وادار کند کنترل بیشتری روی محتوای خلق شده توسط کاربران اعمال کنند چون گوگلبات این نوع محتوا را نیز به عنوان بخشی از سایت شما بررسی کرده و رتبه بندی میکند. پستهایی که توسط کاربران جدید در تالارهای گفتگو قرار داده میشود یا پرسشهایی که در تالار گفتگو مطرح میشوند اما کسی به آنها پاسخی نمیدهد از جمله مواردی هستند که ایندکس نمیشوند. علاوه بر این موارد، پرسشهایی که پاسخی از جانب یک منبع قوی دریافت نکردهاند نیز ایندکس نمیشوند. این نشان میدهد که گوگل به کیفیت محتوای خلق شده توسط کاربران نیز توجه دارد.
کلیک کوتاه و بلند
کلیک بلند زمانی رخ میدهد که کاربر بر روی نتیجه کلیک کرده و روی آن زمان صرف میکند. گاهی هم فرایند جستجو پایان مییابد. اما کلیک کوتاه به این معنی است که کاربر روی نتیجه کلیک میکند و سریع به صفحه نتایج باز میگردد. کاربر روی چندین نتیجه کلیک میکند تا در نهایت به کلیک بلند منتهی شود. گوگل میتواند از این اطلاعات استفاده کند تا رضایت کاربر را بسنجد. برای سایت فروشگاه اینترنتی، میتوانید به محصولات مرتبط لینک دهید. نظریات زیادی در مورد نحوه ارزیابی رضایت کاربر مطرح هستند. ممکن است گوگل رضایت کاربر را توسط پروکسی بسنجد. وقتی کاربر برای جستجو از گوگل استفاده میکند، رفتار کاربر از آن زمان به بعد تبدیل به پروکسی میشود که از طریق آن میتوان فایده و کیفیت سایت را سنجید. بنابراین باز هم مشاهده میکنید که رضایت کاربران در رتبه بندی گوگل بسیار اهمیت دارد.
پاسخ به نظر