10 جزیی که صفحه اول سایت شما باید داشته باشد

10 جزیی که صفحه اول سایت شما باید داشته باشد

صفحه اصلی سایت چه بخش‌هایی باید داشته باشد؟

یکی از بخش‌هایی که به عنوان وجهه شرکت شما در نظر گرفته می‌شود، صفحه اصلی وب سایت‌تان است. به این خاطر که نقش اصلی آن جلب توجه کاربر در طی چند ثانیه اول ورود به سایت است. به همین خاطر طراحی صفحه اول سایت، از اهمیت زیادی برخوردار است. در این مقاله قصد داریم شما را با اجزای مهمی آشنا کنیم که در صفحه اول وب سایت باید وجود داشته باشد.

 

صاحب وبسایت شوید

 

1-عنوان صفحه اصلی

بازدیدکنندگان سایت می‌خواهند سریعاً به فعالیت شرکت شما پی ببرند. از طرفی، قطعاً شما هم نمی‌خواهید که آنها صفحات مختلف سایت شما را باز کنند و تازه به محتوا و هدف آن پی ببرند. در اصل، فرد بازدیدکننده باید از همان لحظه ورود متوجه نوع فعالیت شما شود. به همین خاطر، اولین عنصری که باید در صفحه اصلی سایت شما گنجانده شود، عنوان است و در آن توضیح ساده‌ای درباره فعالیت شرکت شما داده شده باشد. در صورتی که طراحی عنوان صفحه اصلی به حالت کال تو اکشن یا دعوت به اقدام باشد، مزیت بیشتری خواهد داشت. در این صورت، کاربر با دیدن محتوای عنوان، واقعاً برای خرید محصول یا خدمات شما ترغیب خواهد شد.

2-بخش معرفی صفحه اصلی

اگر عنوان صفحه اصلی سایت خود را به درستی انتخاب کرده باشید، مطمئناً نظر بازدیدکننده را به خود جلب خواهد کرد و به محصول یا خدماتی که برای فروش گذاشته‌اید، علاقه‌مند خواهد شد. با این حال نباید بخش معرفی سایت شما طولانی باشد. اصولاً کسانی که از وب سایتی بازدید می‌کنند، دوست ندارند بیش از یک دقیقه از وقت خود را صرف خواندن بخش معرفی کنند و به صورت گذرا به محتوای آن نگاه می‌کنند. شاید فکر کنید که باید محتوای قسمت عنوان را با جزئیات بیشتری برای مخاطب توضیح دهید، اما این کار اشتباه است، چون همانطور که گفتیم مخاطب علاقه‌ای به خواندن این همه مطلب ندارد. در این قسمت، صرفاً باید فعالیت خودتان را معرفی کنید و در عین حال توجه و علاقه مخاطب را نیز حفظ کنید.

 

10 جزیی که صفحه اول وبسایت شما باید داشته باشد

 

3-بخش لوگوی سایت

یکی از عناصر کلیدی در موفقیت مداوم هر شرکتی، برخورداری از یک برند قوی است. لوگو، سنگ بنای هر برند بوده و به در کنار هم قرار گرفتن بخش‌های دیگر هم کمک می‌کند. در صورتی که لوگوی خود را در وب سایت، به ویژه صفحه اصلی آن به کار نبرید، نباید انتظار نتیجه دلخواهتان را داشته باشید. لوگوی سایت دو هدف را دنبال می‌کند: اول این که به صورت تصویری، به معرفی شرکت شما می‌پردازد و دوم این می‌تواند به صورت لینک هم باشد. وقتی کاربری در یکی از صفحات فرعی سایت شما حضور دارد، می‌تواند با کلیک کردن بر روی لوگو به صفحه اصلی بازگردد. به همین خاطر، محل قرارگیری آن مهم است. قسمت بالایی صفحه، محل ایده آلی برای قرار گرفتن لوگو می‌باشد.

4-بخش کال تو اکشن

روانشناسی، نقش مهمی در دنیای کسب و کار اینترنتی دارد. وب سایت شما اهداف مختلفی را دنبال می‌کند، از جمله ساخت برند و محلی برای فروش محصولات به مشتریان. بخش کال تو اکشن، که به معنی فراخوانی جهت اقدام است، فکر خرید محصول را در ذهن مخاطب سایت ایجاد می‌کند. عباراتی که برای این بخش از سایت به کار برده می‌شود، معمولا ساده است. مثلا «همین الان سفارش دهید»، اما در عین حال به شکلی نامحسوس، کاربر را به خرید محصول دعوت می‌کند. بخش کال تو اکشن را می‌توانید در بخش‌های مختلف صفحه اصلی بگنجانید. مثلاً می‌توانید یکی از آنها را در فرم تماس یا عضویت یا بعد از توضیحات قرار دهید.

 

10 جزیی که صفحه اول وبسایت شما باید داشته باشد

 

5-بخش تستیمونیال یا توصیه نامه مشتری

اگر واقعاً به دنبال آن هستید که باور پذیری شرکت و برند خود را افزایش دهید، می‌توانید از تستیمونیال آنلاین استفاده کنید. این جا، همان قسمتی است که مشتریان، نظر خود پیرامون تجربه خرید محصول از شما را درج می کنند. این کار به کسانی که قصد خرید دارند، نشان می‌دهد که سایت شما محل قابل اعتمادی برای خرید محصول است. افرادی که قبلاً از سایت شما خرید کرده باشند، نظرشان را در مورد کیفیت محصول و خدمات در این قسمت درج می‌کنند. اغلب اوقات، افراد برای بررسی عملکرد شرکت‌ها، به سایت‌های گوگل و فیس بوک مراجعه می‌کنند. بنابراین می‌توانید چند مورد از عملکرد مثبت خود را در صفحه اصلی وب سایت به نمایش بگذارید. راه دیگر این است که از مشتریان بخواهید بعد از اتمام تراکنش، نظر و بازخورد خود را درباره محصول یا خدمات شما ارائه کنند. البته در قبال آن باید یک بن یا کوپن تخفیف به آنها بدهید

6-بخش عکس‌ها و تصاویر

اگر محصول خاصی می‌فروشید، از عکس می‌توانید برای توصیف آن استفاده کنید. این بهترین راهی است که می‌توانید تصویری ساده و شفاف از محصول خود را به افراد بازدیدکننده نشان دهید. این کار، باورپذیری دیگران درباره فعالیت شما را افزایش خواهد داد. البته تصاویری که استفاده می‌کنید، باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد، بنابراین از به کار بردن تصاویر استوک خودداری کنید. منظور از تصاویر استوک، عکس‌هایی با سایزهای بسیار بزرگ هستند که در طراحی‌ها و کارهای گرافیکی، چاپ و پس زمینه سیستم‌های بزرگ به کار برده می‌شوند. به این خاطر که هدف آنها جذب طیف گسترده‌ای از افراد است

7-درج محتوای با کیفیت در صفحه اصلی

حتماً شما دوست دارید که هر بازدیدکننده سایت بعداً، البته نه بعد از مدتی طولانی، دوباره به سایت بازگردد. برای رسیدن به چنین هدفی، باید دلیل قانع کننده‌ای برای آنها در نظر بگیرید. به این منظور، باید خواسته‌شان را شناسایی کرده و برآورده کنید. یک راه رسیدن به این هدف، ارائه محتوای دست اول به آنها است. این محتوا باید با دقت زیادی تهیه شود. در صورتی که در محتوای شما، به پرسش‌های مشتریان پاسخ داده شده باشد، بسیار بهتر است. نکته مهم این است که با بازار هدف خاص خود به صورتی صحبت کنید که برای آن ارزش قائل باشند. به این منظور از به کاربردن اصطلاحات تخصصی خودداری کنید، مگر این که پی ببرید مخاطب هدف به این اصطلاحات واکنش مثبتی نشان داده است. در این صورت از آنها استفاده کنید. هدف از نوشتن محتوا، صرفاً تشویق افراد برای مراجعه دوباره به سایت نیست، بلکه به عنوان ابزاری برای بهینه سازی موتور جست و جو نیز است. گوگل به وب سایت‌هایی توجه نشان می‌دهد که دارای محتوایی با کیفیت و کلمات کلیدی مرتبط زیادی باشند.

 

10 جزیی که صفحه اول وبسایت شما باید داشته باشد

 

8-بخش نوار ناوبری ساده

در صورتی که استفاده از ناوبری وب سایت شما دشوار باشد، نرخ دفع بازدیدکننده یا bounce rate آن افزایش می‌یابد. منظور از این اصطلاح، تعداد بازدیدکنندگانی است که قبل از درگیر یا جذب شدن به سایت، آن را ترک می‌کنند. به همین خاطر لازم است نرخ دفع بازدیدکننده را کاهش و به همان اندازه نرخ تبدیل خود، یعنی تبدیل مشتری بالقوه به مشتری واقعی را افزایش دهید. در سایت خود، یک نوار ناوبری و جانمایی که به راحتی قابل استفاده باشد، تعبیه کنید

9-بخش اطلاعات تماس

اطلاعات تماس را باید در صفحه‌ای جداگانه به نام «صفحه تماس با ما» و همچنین در بخش پایینی صفحه اصلی قرار دهید. ناوبری صفحه تماس باید راحت باشد، چون در نوار منو در قسمت بالای صفحه، لینک کاملی به آن اختصاص داده شده است. اگر بتوانید در صفحه اصلی، فرم تماس قرار دهید تا افراد مجبور نباشند به قسمت‌های دیگر صفحه بروند هم ایده خوبی است.

10-بخش نمونه کارها

در صفحه اصلی خود، بهترین نمونه‌های کار خود را قرار دهید. بهترین کار این است که صفحه کاملی را فقط به نمونه کارها اختصاص دهید و چند مورد آن را در صفحه اصلی‌تان بگنجانید.

 

اجرای ایده های خود را به ما بسپارید

 

شاید پیش از خواندن این مقاله، به درستی نمی‌دانستید که چه بخش‌هایی را در صفحه اصلی سایت خود قرار دهید. امیدواریم با خواندن این مطلب، مشکل شما هم حل شده باشد. اکنون دیگر می دانید که در صفحه اصلی خود چه بخش‌هایی را قرار دهید که خواننده نه تنها از صفحه شما دل زده نشود، بلکه باز هم در آینده به آن مراجعه کند.